Δεξίωση Γάμου σε roof garden

Δεξίωση Γάμου σε roof garden

Αν ο γάμος σας γίνει το καλοκαίρι, ένας θαυμάσιος χώρος για την γαμήλια δεξίωση, ιδιαίτερα αν έχετε λίγους προσκεκλημένους, είναι το roof garden ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Αν, μάλιστα, εκεί, κάτω από τον έναστρο ουρανό, υπάρχει και πισίνα ή συντριβάνι ή άλλο διακοσμητικό στοιχείο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ακόμα καλύτερα!

Το roof garden είναι special χώρος στην ταράτσα ξενοδοχείου, με μεγάλη έκταση - κήπο με γκαζόν, φυτά, πρωτότυπες ανθοδιακοσμήσεις ακόμα και δέντρα! Περιβάλλον δροσερό, λοιπόν, ρομαντικό, με υπέροχη θέα: φώτα της πόλης, φωτισμένα μνημεία, άστρα του στερεώματος, στοιχεία πολυπόθητα σε αίθουσες δεξιώσεων!

Αφού είναι χώρος ξενοδοχείου, τραπέζια, καρέκλες, σερβίτσια και πετσέτες, τραπεζομάντηλα και σκεύη, όλα όσα είναι απαραίτητα για το τραπέζι του γάμου σας θα είναι όλα διαθέσιμα, αρίστης ποιότητας και καλόγουστα. Όσο για προσωπικό, σίγουρα δεν θα ψάξετε, διότι θα υπάρχει επαρκές, έμπειρο στην εξυπηρέτηση πολλών ατόμων.

Το μενού θα το συζητήσετε με τον chef του ξενοδοχείου, εκτός κι αν συνεννοηθείτε να αναλάβει δικό σας catering γάμου. Γενικά, όλες οι λεπτομέρειες (parking, διακόσμηση, μουσική, φωτογραφίες, υποδοχή καλεσμένων, γκαρνταρόμπα, απασχόληση παιδιών και πολλά άλλα), συνήθως ρυθμίζονται από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, αφού κανονίσετε μαζί του για το τι ακριβώς θέλετε, όπως και για τα κόστη, αλλά και πακέτα παροχών ή προσφορών.

Δεξίωση γάμου σε roof garden ενδείκνυται και για γάμους στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του φθινοπώρου, αρκεί να υπάρχει πρόβλεψη για τυχόν αλλαγή του καιρού προς το... αγριότερον!
Σκεφτείτε το, γαμήλια γιορτή, οι δικοί σας άνθρωποι, άνθη και ο πρώτος σας χορός σαν παντρεμένο ζευγάρι, φώτα κάτω, φώτα επάνω, η Ακρόπολη κι ο Λυκαβηττός στο βάθος ολόλαμπρα και μυστηριακά.

Όνειρο η δεξίωση του γάμου σας, όνειρο!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: www.viewhall.gr

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο