Γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο

Γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο

Όλες οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και τα μικρότερου μεγέθους πολυτελή ξενοδοχεία διαθέτουν θαυμάσιες αίθουσες δεξιώσεων, κατάλληλες να φιλοξενήσουν τη γαμήλια γιορτή των νεονύμφων. Άλλωστε, πολλά ζευγάρια προτιμούν ένα πολυτελές ξενοδοχείο, λόγω πληθώρας παροχών, άψογου service, ύπαρξης κατάλληλου εξοπλισμού για τη γαμήλια δεξίωση αλλά και συμφερότερης, τελικά, τιμής σε σχέση με κάποιον πιο ειδικό χώρο. Επίσης, η στάθμευση γίνεται σε χώρο του ξενοδοχείου φυλασσόμενο .

Τα ξενοδοχεία ενδέχεται να διαθέτουν περισσότερες της μιας αίθουσες δεξιώσεων. Οι αίθουσες ξενοδοχείων αποτελούν πλεονέκτημα για όσους έχουν μεγάλο αριθμό καλεσμένων.
Η διακόσμηση χώρου και τραπεζιών είναι καλόγουστη, τα σερβίτσια και τα υφάσματα άριστης ποιότητας, ενώ η κουζίνα μπορεί να καλύψει ιδιαίτερα απαιτητικά menu.
Για τους μικρούς καλεσμένους σας δεν θα υπάρξει πρόβλημα χώρου ή απασχόλησης, ενώ ο chef θα επιμεληθεί υγιεινό και νόστιμο φαγητό για αυτούς.

Ενημερωθείτε για πακέτα προσφορών. Συνηθίζεται να παρέχεται ως δώρο στους νεόνυμφους η νυφική σουίτα και η γαμήλια τούρτα, ενώ ενδεχομένως να σας χρεώσουν οικομικότερα αν κάνετε κράτηση δωματίων για κάποιους συγγενείς ή φίλους.
Ο στολισμός των τραπεζιών και της αίθουσας, όπως και η παρουσία dj ή ορχήστρας πιθανόν να μην περιλαμβάνονται στο κόστος, όμως τα επιμέρους ζητήματα θα τα συζητήσετε με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων.

Γενικά, η γαμήλια γιορτή σε αίθουσα ξενοδοχείου μπορεί να διοργανωθεί ανεξαρτήτως εποχής του έτους, καθώς υπάρχει κεντρικό σύστημα αερισμού/κλιματισμού. Ακόμα, τα μεγάλα ξενοδοχεία λειτουργούν όλον τον χρόνο, οπότε μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε και να ρυθμίσετε τα της δεξίωσής σας. Συνιστούμε να φροντίσετε εγκαίρως να κλείσετε την αίθουσα, ειδικά αν ο γάμος σας γίνει σε περίοδο υψηλής τουριστικής κίνησης.
Να έχετε ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: www.londonhotelathens.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο