Λίστα τραγουδιών για γάμο

Λίστα τραγουδιών για γάμο

Για ν’ αρχίσουν οι χοροί

Καθώς δημιουργείτε το πρόγραμμα του γάμου σας και οργανώνετε το πρόγραμμά σας, ώστε να γίνουν όλα και να γίνουν τέλεια, η σκέψη για την γαμήλια μουσική και τα εφέ που θα έχετε στην εκκλησία και μετά στην δεξίωση δεν είναι μέσα στις πρώτες σκέψεις σας. Λογικό φαίνεται, αναλογιζόμενος κάποιος τον όγκο των βασικών θεμάτων της οργάνωσής του, αλλά για σκεφτείτε να πάτε σε ένα γλέντι που να μην έχει μουσική!

Προκειμένου να μην χάσετε χρόνο αναζητώντας DJ ή ορχήστρα, καλό θα είναι όταν διαλέξετε τον χώρο της δεξίωσης να ρωτήστε για την μουσική.΄Ισως έχουν εκείνοι επαγγελματίες που μπορούν να σας διαθέσουν μέσα στις παροχές τους ή να συνεργάζονται με κάποιους, ώστε να σας τους συστήσουν. Αν αυτό δεν υπάρχει τότε αναζητήστε τους επαγγελματίες για την μουσική κάλυψη της δεξίωσης από φιλικά ζευγάρια που έχουν ήδη παντρευτεί και άρα έχουν κάνει την αναζήτηση πριν από εσάς. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε σε γραφεία διοργανωτών γάμου, ώστε να σας βρουν εκείνοι αυτό που ζητάτε, αλλά και από το διαδίκτυο θα μπορούσατε να κάνετε την σχετική έρευνα ανέξοδα και γρήγορα. Αν πάλι το είδος της μουσικής που σας αρέσει και έχετε διαλέξει ήδη για τον γάμο σας, ταιριάζει με αυτό που ακούσατε σε κάποιο μαγαζί που έχετε πάει, τότε επιδιώξτε να σας δώσουν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ο DJ ή η ορχήστρα τους, ώστε να μάθετε αν μπορούν να κάνουν το μουσικό πρόγραμμα του γάμου σας.

Την λίστα των τραγουδιών καλό είναι να την έχετε φτιάξει εσείς. Οι κλασικές επιλογές είναι μια ασφαλής λύση για όλους, τόσο οι μουσικοί όσο και οι καλεσμένοι γνωρίζουν τα κομμάτια και η διασκέδαση είναι σίγουρη. Μα αν οι προτιμήσεις σας και τα ακούσματά σας είναι διαφορετικά τότε θα πρέπει τα τραγούδια αυτά να τα βρουν ή να τα κάνουν πρόβα νωρίτερα οι μουσικοί για να μην υπάρξουν απρόοπτα. Φυσικά και η σειρά που θα παιχτούν τα κομμάτια είναι πολύ σημαντική ειδικά αν έχετε οργανώσει την σειρά που θα χορέψετε με την οικογένεια και τους συγγενείς σας.

Σε κάθε περίπτωση η σωστή οργάνωση και η έγκαιρη εύρεση και τακτοποίηση αυτών των μικρών αλλά σημαντικών θεμάτων, που αφορούν στην διοργάνωση της δεξίωσης, θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ στο να έχετε λιγότερες ανησυχίες όταν φτάσετε κοντά στην ημερομηνία του γάμου σας.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.youtube.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο