Ερατώ
Κτήμα & Αϊθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος
Λ.Τατοϊου 143, Βαρυμπόμπη
Τηλ. 210 8169 614
Κιν. 6944 322134
www.northclubcatering.gr
ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΕΡΑΤΩ

Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Τατοϊου 143 βρίσκεται το κτήμα δεξιώσεων «Ερατώ». Με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας. Η τοποθεσία του είναι κοντά στη πλατεία της Βαρυμπόμπης, με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι σας να μην δυσκολευτούν να το εντοπίσουν.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
Το κτήμα δεξιώσεων «Ερατώ» σας προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δεξίωσή σας. Με άψογη αισθητική, το κτήμα δεξιώσεων «Ερατώ» αποπνέει τον ρομαντισμό και την κομψότητα, που απαιτεί η δεξίωση του γάμου σας.
Σε ένα μεγάλο κτήμα με πλούσιες πράσινες εκτάσεις και μια μεγάλη πισίνα να σπάει τη μονοτονία του πρασίνου, η δεξίωσή σας μπορεί να φιλοξενηθεί εκεί.
Ο χώρος δίπλα στη πισίνα είναι χωρητικότητας έως 500 άτομα.
Το γαμήλιο μενού σας το αναλαμβάνουν διακεκριμένοι σεφ και το άψογο προσωπικό μας αναλαμβάνει το σέρβις των προσκεκλημένων σας. Με ποικιλία γεύσεων και ποτών θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.


HIGHLIGHTS
Με πείρα χρόνων στη διοργάνωση δεξιώσεων, το κτήμα «Ερατώ» σας προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη διοργάνωση της δεξίωσής σας. Παρέχοντας σας τη διακόσμηση του κτήματος, το γαμήλιο μενού, τη φωτογράφηση ή και βιντεοσκόπηση της δεξίωσής σας καθώς και το γαμήλιο αυτοκίνητο μπορείτε να μείνετε ήσυχοι για την σωστή οργάνωση και το αισθητικό αποτέλεσμα της δεξίωσής σας.

 

Κάντε click στον χάρτη για να μετακινηθείτε και να ζουμάρετε στην περιοχή


© Copyright gamosguide.eu