Ανθοστολισμός γάμου με ρομαντική ατμόσφαιρα

Ανθοστολισμός γάμου με ρομαντική ατμόσφαιρα

Ρομαντική ατμόσφαιρα με άνθη.

Μια ρομαντική εικόνα περιλαμβάνει πάντα λουλούδια! Τα άνθη μπορούν να αναδείξουν μια ρομαντική διάθεση με νυφική ανθοδέσμη που σας προσφέρουν ή την προσφέρετε εσείς, αλλά και όταν θα χρησιμοποιηθούν σαν ντεκόρ, τοποθετώντας τα σε βάζα ή απλά στο τραπέζι ή με όποιο τρόπο ταιριάζει στο γούστο και την διάθεσή σας. Τα άνθη προσφέρουν μια δροσερή και ευωδιαστή νότα στον χώρο και δημιουργούν μια τρυφερή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας.

Για να μπορέσετε να έχετε καλύτερη εικόνα των λουλουδιών, των χρωμάτων και της μυρωδιά τους τότε μια καλή επιλογή είναι να κάνετε μια βόλτα σε έναν ανθισμένο κήπο ή πιο εύκολα στο ανθοπωλείο της γειτονιάς σας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε και να επιλέξετε τα άνθη που θα διακοσμήσουν το αυτοκίνητο, την εκκλησία, τον χώρο δεξίωσης του γάμου σας αλλά και της ανθοδέσμης που θα κρατήσετε.

Τα άνθη που θα αποτελούν τη νυφική ανθοδέσμη μπορεί να είναι δύο διαφορετικά είδη ή του ίδιου είδος αλλά σε διαφορετικά χρώματα. Μια όμορφη ιδέα για την σύνθεση των μπουκέτων είναι να σχηματίζουν μια καρδιά ή τα αρχικά σας. Τον ίδιο συνδυασμό λουλουδιών και την ίδια σύνθεση του σχεδίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στον στολισμό του αυτοκινήτου. Στο αυτοκίνητο τοποθετούνται λουλούδια τόσο στο μπροστινό μέρος του εξωτερικά όσο και πίσω μέρος τους εσωτερικά. Σίγουρα αυτό που μετατρέπει ένα απλό αυτοκίνητο σε γαμήλιο είναι η ανθοδέσμη στο καπό του. Αλλά και η ανθοσύνθεση στο πίσω μέρος είναι πολύ χρήσιμη αφού θα δημιουργήσει ένα όμορφο πλάνο για τις φωτογραφίες σας μετά τον γάμο.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και την διακόσμηση στην εκκλησία και τη δεξίωση. Για την εκκλησία μπορείτε να επιλέξετε για τα σκαλιά όμορφα καλάθια με φυτά που έχουν όμορφα πράσινα φύλλα και ίσως μικρά διακριτικά ανθάκια. Για τις ανθοστήλες η επιλογή των λουλουδιών θα πρέπει να είναι ίδια με τις υπόλοιπες ανθοδέσμες ή έστω στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι συνθέσεις από τις ανθοστήλες συνήθως μεταφέρονται στον χώρο της δεξίωσης. Αν θέλετε να έχει μια ακόμη πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στην δεξίωση θα πρέπει να επιλέξετε λουλούδια εποχής και πρασινάδα ή να τα συνδυάσετε με κεριά και όμορφα βάζα που θα τοποθετηθούν στα τραπέζια των καλεσμένων σας.

Για να κάνετε ακόμη πιο ρομαντικό και πρωτότυπο το αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε σαν κυρίαρχο λουλούδι του στολισμού σας το ίδιο είδος, ίσως και χρώμα, σαν αυτό που είχε η πρώτη ανθοδέσμη που σας προσέφερε ο αγαπημένος σας. Έτσι η αρχή της σχέσης σας και η αρχή της νέας σας ζωής θα έχουν το ίδιο άρωμα.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.mysanantonio.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο