Κτήματα Κορωπί

Κτήματα Κορωπί

Το Κορωπί, στην ανατολική Αττική, είναι η περιοχή που διαθέτει τα περισσότερα κτήματα γάμου. Τόπος περίπου οκτώ χλμ από τον αερολιμένα Ε. Βενιζέλος, εύκολα και ταχύτατα προσβάσιμος, με πολλά μέσα μεταφοράς διαθέσιμα σε όσους δεν διαθέτουν δικό τους όχημα. Τα κτήματα γάμου στο Κορωπί, άλλα στον κάμπο κι άλλα σε λόφο, έχουν ωραία θέα. Ειδικά το βράδυ, οι καλεσμένοι στη δεξίωση του γάμου σας θα απολαύσουν τόσο το νυχτερινό ουρανό όσο και τα μακρινά φώτα του αεροδρομίου, συνδυασμός μυστήριος και γοητευτικός.
Τα κτήματα είναι φροντισμένα, με γκαζόν και δέντρα που εξασφαλίζουν δροσιά και χαλαρή διάθεση. Μπορείτε να γιορτάσετε σε μοναδικό χώρο με συντριβάνια και πισίνα, με καταρράκτη και  λιμνούλα, με ανοιγόμενο αίθριο, με ευρύχωρη πίστα χορού, με εντυπωσιακό μπαρ, με, με, με !
Όλα τα κτήματα διαθέτουν άνετο χώρο για στάθμευση και μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλά άτομα.
Σε περιβάλλον με ελιές κι αμπέλια, πλατάνια ή και φοίνικες, τα κτήματα γάμου στο Κορωπί διαθέτουν και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής γραμμής αίθουσες, με θαυμάσια και πολυτελή διακόσμηση, ιδανικές για δεξίωση γάμου εκτός καλοκαιρινής περιόδου ή στην περίπτωση που ο καιρός χαλάσει.
Όσοι θέλετε θέα από λόφο, υπάρχουν κτήματα καταπράσινα, με δέντρα, άνθη και αρωματικά βότανα, ωραιότατη διαμόρφωση και υπέροχη θέα από διαφορετικά επίπεδα.
Εκεί, στην καρδιά των Μεσογείων και στους πρόποδες και τις πλαγιές του Υμηττού, πολλά κτήματα διαθέτουν εκκλησάκι, αν επιθυμείτε να τελεστεί εκεί η το Μυστήριο του γάμου σας. Επίσης, πολλά κτήματα γάμου έχουν νυφικές σουίτες. Όσο για τα παιδάκια - καλεσμένους, παιδική χαρά ή παιχνιδότοπο θα έχουν για να διασκεδάσουν.
Σε συνεργασία με  έμπειρα κι αξιόλογα catering, τα κτήματα θα εξασφαλίσουν μενού καθιστά ή μπουφέ, που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους καλεσμένους σας. Επίσης, οι υπεύθυνοι στα κτήματα συνεργάζονται με dj ή ορχήστρα και μπορούν να αναλάβουν τη μουσική κάλυψη της δεξίωσής σας με απόλυτη επιτυχία. Σημαντικό είναι ότι, μπορείτε να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα, χωρίς να σας μηνύσουν για φασαρία, αν βέβαια υπάρχει η σχετική άδεια.
Όσο για τις τιμές, θεωρούνται λογικές και φιλικές, κυμαίνονται μεταξύ
25-45 ευρώ ανά άτομο. Φυσικά, η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιθυμίες και απαιτήσεις σας, για τυχόν extra παροχές .
Για οικονομική δεξίωση γάμου, ζητήστε τιμές και πακέτα προσφορών, που να περιλαμβάνουν τον χώρο του κτήματος, υπηρεσίες catering και την διακόσμηση.
Όλα αυτά, πάντως, θα τα συζητήσετε με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, ώστε η γιορτή του γάμου σας να είναι αυτή που ονειρεύεστε!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: Κτήμα Ρόδον Τριανταφυλλίδη

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο