Άρθρα Γάμου

Επιχείρηση: Ανθοστολισμός

Επιχείρηση: Ανθοστολισμός

Όλες οι μέλλουσες νύφες θέλουν ό,τι καλύτερο για τη γαμήλια ημέρα πράγμα που σημαίνει πως ο ανθοστολισμός της εκκλησίας, του χώρου της δεξίωσης και του αυτοκινήτου πρέπει να αγγίζει την τελειότητα. Όλες έχουμε κάποιο αγαπημένο λουλούδι το οποίο θα θέλαμε να πρωταγωνιστήσει στις συνθέσεις που θα επιλέξουμε.

Κάθε ανθοπωλείο, λοιπόν, καλείται να προτείνει τις ανθοσυνθέσεις που θα κοσμήσουν το ευτυχές αυτό γεγονός βάσει των δεδομένων που θα δώσετε. Οι επικρατέστερες επιλογές είναι συνήθως τα τριαντάφυλλα, οι κρίνοι, οι τουλίπες, οι γαρδένιες, οι παιωνίες ή οι ορχιδέες, καθένα από τα οποία κρύβει ένα συμβολισμό που θα καθορίσει και την ενέργεια που θα περιβάλλει το γάμο σας.

Τριαντάφυλλο: Ανάλογα με το χρώμα θα κατηγοριοποιήσετε και το είδος της σύζευξής σας. Κόκκινο για έναν παθιασμένο γάμο, άσπρο για έναν στοργικό και γεμάτο αλληλοκατανόηση και ροζ για έναν ρομαντικό, ευτυχισμένο και αρμονικό.

Κρίνος: Ο κρίνος συμβολίζει την αγνότητα και την καθαρότητα της ψυχής των ζευγαριών κι αποτελεί συνηθέστερη επιλογή για τους γάμους στο εξωτερικό.

Τουλίπα: Η αέναη κι ατέρμονη αγάπη. Με την τουλίπα το ζευγάρι δηλώνει την μακροβιότητα του έρωτά του και την παντοτινή εμπιστοσύνη.

Γαρδένια: Ο εκπρόσωπος του κρυφού και μυστικού έρωτα. Συνήθως το ζευγάρι έχει να πει περισσότερα από όσα έχει δηλώσει.

Παιώνια: Το σύμβολο της ευμάρειας, της τιμής και της καλοτυχίας. Η παιώνια είναι ένα λουλούδι αρκετά δημοφιλές στην Ελλάδα λόγω της εκτεταμένης του καλλιέργειας στη Μακεδονία.

Ορχιδέα: Η ορχιδέα είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της μεγαλοπρέπειας. Αντιπροσωπεύει την ελίτ των συναισθημάτων – το σεβασμό και τη λατρεία.  

Συντάκτης: Μαριάννα Στεφανίδου

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο