Τα πάντα για τον γάμο Σας!
logo-www.gamosguide.eu
facebook facebook facebook image twitter image myspace image g+ youtube image blog gamos guide image pinterest image add this image rss image telephone Gamos Guide

Κτήματα γάμου με αμπελώνα

Κτήματα γάμου με αμπελώνα image

Αν επιθυμείτε κάποιον πολύ ιδιαίτερο, υψηλής αισθητικής και πρωτότυπο χώρο για να διοργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας, προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο από τα πολλά κτήματα γάμου με αμπελώνα, όπου τα τελευταία χρόνια οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι έχουν, λόγω ζήτησης, αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Στην διάθεσή σας θα έχετε τον χώρο του κτήματος με τον αμπελώνα, καταπράσινο και άνετο αλλά και την κλειστή αίθουσα του οινοποιείου για την περίπτωση που ο καιρός χαλάσει.
Επίσης, δεν θα προβληματιστείτε σχετικά με το parking, την ένταση της μουσικής, ούτε -φυσικά- την ποιότητα των κρασιών που θέλετε να προσφέρετε!
Δεν είναι λίγα τα κτήματα με αμπελώνα που έχουν στον χώρο τους εκκλησάκι, οπότε μπορείτε να τελέσετε εκεί και το Μυστήριο του γάμου σας.

Για τον εξωτερικό χώρο, κεριά, φαναράκια, διακριτικοί προβολείς, ωραία μπουκέτα και τσαμπιά σταφυλιού διακοσμούν καλοστρωμένα τραπέζια.
Ο χορός πάνω στο πράσινο είναι απολαυστικός, ο αέρας δροσερός.
Στον εσωτερικό χώρο, τα κηροπήγια, τα σφυρήλατα διακοσμητικά, τα μακριά τραπέζια από σκούρο ξύλο με τα εκλεκτά σερβίτσια, τα στεφάνια από κλαδιά και φύλλα από το αμπέλι, η επιβλητική παρουσία της πέτρας, το τζάκι τον χειμώνα, όλα εγγυώνται μιαν εξαιρετική δεξίωση του γάμου σας. Έτσι κι αλλιώς, ένα παλιό οινοποιείο κατάλληλα διαμορφωμένο για επίσημες εκδηλώσεις είναι επιβλητικό από μόνο του!
Μια άλλη, πολύ ιδιαίτερη πρόταση είναι να αναζητήσετε ένα βιοκλιματικής σχεδίασης οινοποιείο με πολύ μοντέρνο στυλ μέσα σε παραδοσιακό κτήμα με αμπέλια κι ελιές, χώρο όπου το κλασσικό και το σύγχρονο δένουν υπέροχα!

Το μενού των εδεσμάτων θα το κανονίσετε με τον σεφ, που για τέτοιους εκλεκτούς χώρους είναι εξαιρετικά έμπειρος και πολλές φορές “όνομα” στον τομέα της γαστρονομίας. Άλλοτε, πάλι, υπάρχει σύμβαση με φημισμένο εστιατόριο για την επιμέλεια των πιάτων .
Αν ο ιδιοκτήτης του κτήματος συνεργάζεται με catering γάμου, θα συνεννοηθείτε με αυτό ή με κάποιο αξιόλογο της επιλογής σας.

Προσφέρετε, λοιπόν, στους προσκεκλημένους σας θαυμάσιο περιβάλλον, άρωμα και γεύση και απολαύστε μαζί τους την ξεχωριστή γιορτή του γάμου σας!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: healthynutritiontips.info