Δεξίωση γάμου σε ψαροταβέρνα

Δεξίωση γάμου σε ψαροταβέρνα

Εσείς που αποφασίσατε να τελέσετε  τον γάμο σας κατά  την θερινή περίοδο έχετε κάνει σοφή επιλογή. Οι προσφερόμενοι χώροι είναι πάρα πολλοί, εντός ή εκτός Αττικής. Για την δεξίωση του γάμου σας η πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε, για εκείνη την περίοδο,  είναι να προτιμήσετε κάποια από τις αίθουσες δεξιώσεων να είναι σε ψαροταβέρνα 

Είναι μια έξυπνη και μοντέρνα επιλογή αφού έτσι μπορείτε να απολαύσετε το φρέσκο ψαράκι με την μοναδική θέα προς το υπέροχο γαλάζιο που προσφέρουν απλόχερα όλες οι ελληνικές παραλίες. Οι ψαροταβέρνες που υπάρχουν, σε όλη την παραθαλάσσια και νησιωτική Ελλάδα, είναι μοναδικής ομορφιάς για την τέλεια δεξίωσή σας. Αυτό μπορεί να σας εμπνεύσει, ώστε να δημιουργήσετε ένα μενού με τέλεια εδέσματα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες. Εκμεταλλευτείτε την ομορφιά της παραλίας και απολαύστε πιάτα με βάση τα θαλασσινά και τα ψάρια της περιοχής ή του νησιού, που πρόκειται να παντρευτείτε.

Οι ελληνικές θάλασσες βρίθουν από μικρά και μεγάλα ψάρια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε εκλεκτά εδέσματα για το κυρίως πιάτο σας. Τα  θαλασσινά που,  όπως λέει και ο λαός μας πρέπει να τρώγονται τους μήνες που δεν έχουν ¨ ρ ¨, θα αποτελέσουν το κύριο θέμα για τη σύνθεση πανέμορφων πλατό με μεζέδες αλλά και ελαφριές σαλάτες, που θα ολοκληρώσουν οπτικά αλλά και γευστικά το μενού σας. Τα φρέσκα ψάρια και τα φρέσκα θαλασσινά είναι κατάλληλα για όλους. Δοκιμάστε και επιλέξτε την τοπική σπεσιαλιτέ του τόπου τόσο για την υποδοχή όσο και για το κυρίως μενού. Οι σεφ των εν λόγο καταστημάτων γνωρίζουν πολύ καλά τα προϊόντα του τόπου τους και μπορούν να κάνουν γαστρονομικά θαύματα με αυτά.

Επιλέξτε προσεκτικά ανάμεσα στις ψαροταβέρνες που υπάρχουν εκεί με απλόχερη θέα τη θάλασσα. Αναζητήστε σχολαστικά ιδανικό περιβάλλον για εσάς, να είναι καθαρό και επιμελώς φροντισμένο. Βεβαιωθείτε ότι η αίθουσα δεξιώσεων και η παραλία μπροστά της είναι ευρύχωρες και κατάλληλες για τον όγκο των καλεσμένων σας. Η πρόσβαση να μην είναι πολύ δύσκολη, για να μπορούν να φτάσουν εκεί και οι μεγαλύτερης ηλικίας καλεσμένοι σας. Μπορείτε να ζητήσετε να βάλουν φαναράκια στην παραλία για περισσότερη ομορφιά αλλά και για να μπορείτε, αν θελήσετε, να χρησιμοποιήσετε την παραλία για να μεταφέρετε το γλέντι σας έξω, δίπλα στο κύμα, αν την γιορτινή διάθεση είναι τέτοια. Απολαύστε με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους σας την ομορφιά και την ανάλαφρη ατμόσφαιρα που σας προσφέρει το περιβάλλον γύρω σας.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: athensvoice.gr

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο