Νυφικό σύμφωνα με το σώμα μου

Νυφικό σύμφωνα με το σώμα μου

Σωματότυπος Αχλάδι
Σου προτείνουμε μια φούστα νυφικού που πέφτει φαρδύτερη από τη μέση και κάτω, και να την συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό μπούστο, ένα εντυπωσιακό στράπλες τοπ, με μανίκια που πέφτουν στο μπράτσο. Για παραλλαγή σου προτείνουμε ένα τετράγωνο ή χαμόγελο ντεκολτέ…
Τα αξεσουάρ: Άφησε τα μαλλιά σου κάτω σε ρομαντικές μπούκλες, έτσι θα δώσεις μεγαλύτερο όγκο στη πλάτη σου…συνδύασέ το με ένα μακρύ πέπλο μέχρι χαμηλά για να καλυφθούν τυχόν ατέλειες.

Σωματότυπος Κλεψύδρα
Βάση του σημαντικότερο στοιχείου σου, δηλαδή την πολύ λεπτή μέση που διαθέτεις, αυτό είναι που πρέπει να αναδειχθεί εδώ. Χρησιμοποίησε έναν σατέν φιόγκο, είτε σε χρώμα σαμπανιζέ είτε σε κάποιο χρώμα που να ταιριάζει χρωματικά με τις μπομπονιέρες γάμου και τα λουλούδια της ανθοδέσμης.


Σωματότυπος εάν έχεις κοιλίτσα
Μην ξεχνάς ότι για σένα υπάρχει πάντα η επιλογή ενός σέξυ κορσέ… Αν προτιμάς κάτι σε πιο ίσια γραμμή, σου προτείνουμε να αποφύγεις τα σκληρά υφάσματα, καλύτερα με εσωτερική επένδυση και διάλεξε κάτι που ρέει και δεν κολλάει, όπως το σατέν καθώς και τη χρήση ενός λαστέξ για να μειώσεις τυχόν κιλάκια…


Σωματότυπος για γεματούλες
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη είναι ότι τονίζετε τα σημεία που είναι υπερβολικά πλούσια, όπως το μπούστο, τα μπρατσάκια κτλ…Έτσι καταλήγουμε να έχουμε αποτέλεσμα όχι “πληθωρικό”, αλλά δυστυχώς άκομψο. Εάν είστε αποφασισμένη να το κάνετε, τουλάχιστον μπορείτε να το συνδυάσετε με ηλιοθεραπεία ή εάν ο γάμος είναι φθινόπωρο δοκιμάστε σολάριουμ, πριν από τον γάμο, γιατί το μαύρισμα ως γνωστόν κόβει κιλά…. Το τέλειο νυφικό θα μπορούσε να είναι σε Α γραμμή για να εξαφανίζει ατέλειες, και τα μαλλιά σας να είναι σε ανάλαφρο και χαλαρό ύφος για να μην κεντρίζει τα βλέμματα όλων.

Περισσότερα για τα νυφικά για διάφορους σωματότυπους και κατηγορίες μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.gamosguide.eu/nyfika-gamou.php

Συντάκτης: Μαρία Χουντή
Φωτογραφία: www.brideandalter.com/wedding-dress-alteration-and-bodyshape/

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο