Τα πάντα για τον γάμο Σας!
logo-www.gamosguide.eu
facebook facebook facebook image twitter image myspace image g+ youtube image blog gamos guide image pinterest image add this image rss image telephone Gamos Guide

Παρανυφάκια

Παρανυφάκια image

Παρανυφάκια!!!! Το πόσο μεγάλη χαρά μπορείτε να δώσετε την ημέρα του γάμου σας σε αυτούς τους μικρούς πρωταγωνιστές, δεν το φαντάζεστε.... Ζούνε κι αυτά την δική τους στιγμή, νιώθουν το παραμύθι τους να γίνεται πραγματικότητα. Στέκονται δίπλα στην πριγκίπισσα του δικού τους παραμυθιού, την νύφη, και απογειώνουν την στιγμή με τον τρόπο τους ...

Συνηθίζεται σε ένα γάμο τα παρανυφάκια να είναι από δύο έως και έξι, αλλά δεν θα πρέπει να ξεφύγετε στον αριθμό γιατί περισσότερα από αυτά μπορεί να δημιουργήσουν φασαρία. Τα παιδιά είναι συνήθως από συγγενικά ζευγάρια ή είναι παιδιά φίλων του ζευγαριού. Την επιλογή πάντα την κάνει το ζευγάρι, οι οποίοι ζητούν την άδεια των γονέων. Φυσικά, αφού το εγκρίνουν οι γονείς, μετά ανακοινώνεται στα παιδιά. Καποιές φορές μπορεί το ζευγάρι να επιλέξει παράνυφες, φίλες του ζευγαριού αλλά αυτό συνηθίζεται περισσότερο στο εξωτερικό.

Τα παρανυφάκια δεν θα πρέπει να είναι υπερκινητικά αλλά ούτε αδιάφορα και ντροπαλά. Συνηθίζεται να κρατάνε καλαθάκια, γεμάτα με ροδοπέταλα και ρύζι για να τα μοιράσουν στον κόσμο, αλλά και να τα ρίξουν στο «Ησαϊα χόρευε..»

Την εμφάνιση τους φροντίζει πάντα η νύφη, η οποία μπορεί να γίνει τόσο μοναδική, όσο είναι και η δική της εμφάνιση. Ονειρεμένα φορεματάκια με βολάν, τούλια, συνδυασμένα με λουλουδένια στεφανάκια στο κεφάλι τους, ή ένα μεγάλο λουλουδάκι στα μαλλάκια τους και ότι άλλο ταιριάζει στο στυλ του γάμου σας μπορεί να δώσει άλλη χάρη. Μην ξεχνάτε όπως και για εσάς έτσι και γι αυτά, ο γάμος σας θα είναι μια στιγμή που θα την θυμούνται μια ζωή!!!!

Συντάκτης: Αρβανίτη Ελένη