Δεξίωση γάμου σε ταβέρνα

Δεξίωση γάμου σε ταβέρνα

Όλο και πιο συχνά, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης, πολλά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους σε μια ωραία ταβέρνα, όπου οι σπιτικές γεύσεις, το καλό κρασί, η ζεστή ατμόσφαιρα και οι φιλικές τιμές θα εξασφαλίσουν επιτυχία και αξέχαστες αναμνήσεις.

Υπάρχουν ταβέρνες με θαυμάσια διακόσμηση, εξαιρετικό φαγητό και ορχήστρα, πίστα για χορό και εμπειρία στη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων. Πολλές, μάλιστα, έχουν καταρτίσει ειδικό μενού για μια τέτοια περίσταση και έχουν προβλέψει για εξαιρετική διακόσμηση και για την φαντασμαγορική είσοδο των μελλονύμφων στον χώρο.

Αν καταλήξετε σε ταβέρνα, θα πρέπει να βρείτε μία με χώρο επαρκή για τον αριθμό των καλεσμένων σας και να κλείσετε εγκαίρως την αίθουσα δεξιώσεων στην ταβέρνα. Ρωτήστε όποιον γνωστό σας έκανε κάτι ανάλογο - κι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος - να σας συστήσει αυτήν στην οποία έκανε την γαμήλια δεξίωσή του.

Προτιμήστε κάποιο μαγαζί με εύκολη πρόσβαση, ει δυνατόν σχετικά κοντά στο ναό όπου θα γίνει ο γάμος σας, για να μην ταλαιπωρηθούν οι προσκεκλημένοι σας κι εσείς. Η ύπαρξη parking είναι πλεονέκτημα.

Δοκιμάστε τα εδέσματα που σας ενδιαφέρει να προσφέρετε, διαλέξτε τα κρασιά, βεβαιωθείτε ότι η ορχήστρα ή ο dj έχουν ποικίλο και καλό πρόγραμμα, ώστε όλοι να ευχαριστηθούν και να γλεντήσουν.

Φροντίστε για τη διακόσμηση, συζητώντας το με τον υπεύθυνο. Αν υπάρχει κήπος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτόν, κατόπιν συννενόησης φυσικά. Εάν, μάλιστα, υπάρχει και παιδική χαρά, ποιός τη χάρη σας, θα το γλεντήσουν για τα καλά και οι μικροί σας καλεσμένοι!

Επιδιώξτε να παραστείτε σε κάποια γαμήλια δεξίωση ή απλά πάτε στην ταβέρνα που διαλέξατε ένα βράδυ με μεγάλη κίνηση, ώστε να δείτε από κοντά όλα όσα σας ενδιαφέρουν από άποψη εξυπηρέτησης και οργάνωσης.

Συζητήστε διεξοδικά για τις χρεώσεις και τις παροχές, ρωτήστε αν υπάρχουν προσφορές και ποιές.

Η δεξίωση του γάμου σας να σας μείνει αλησμόνητη!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: Ταβέρνα Μαγγίνας

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο