Γαμήλιο ταξίδι στην Αυστραλία

Γαμήλιο ταξίδι στην Αυστραλία

Για να κάνετε το ταξίδι μέλιτος μια μοναδική εμπειρία τότε επιλέξτε την Ωκεανία. Κάντε την αναζήτησή σας και τολμήστε το γαμήλιο ταξίδι αυτό. Κάθε γωνιά αυτής της μαγευτικής Ηπείρου είναι μοναδική καθώς μπορεί να συνδυάσει τη διάθεσή σας για κοσμοπολίτικη ζωή και την εξερευνητική σας φύση.

Στην Αυστραλία οι ρυθμοί είναι έντονοι και η κίνηση στις πόλεις της θα σας κάνει να νιώσετε τον παλμό τους. Το πασίγνωστο κτήριο της όπερας στο Σίδνεϊ θα σας μαγνητίσει με τον ιδιόρρυθμο σχεδιασμό του, ακόμη και αν δεν είστε λάτρης αυτής της τέχνης. Ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Πέτρου είναι ένα πανέμορφο αξιοθέατο της Αδελαϊδας και μην ξεχάσετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα από την παραλία Γκλενέλγκ, ιδανικό για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Στην πρωτεύουσά της, την Μελβούρνη, μια ρομαντική βόλτα με άμαξα θα κάνει την περιήγησή σας στην πόλη αξέχαστη. Στις επαρχιακές πόλεις της Αυστραλίας θα δείτε τις γνωστές σε όλους φάρμες με τους καουμπόι. Τα ζώα που θα συναντήσετε εκεί είναι μοναδικά και η φύση της ακόμη πιο συναρπαστική.

Η Νέα Ζηλανδία ''η γη του λευκού σύννεφου'' όπως την έλεγαν οι Μαοροί διαθέτει πλούσια γεωμορφολογία που θα σας κάνει να θέλετε να την εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε κάθε γωνιά της.

Στα Νότια η Τανζανία είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της περιπέτειας, αφού όλη η μορφολογία του εδάφους είναι σχηματισμένη από πετρώματα διαφόρων ειδών και πολλά σπήλαια. Η έκτασή της είναι η μισή της Ελλάδας και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα αφού μπορείτε να την εξερευνήσετε ολόκληρη σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τα νησιά Φίτζι, η Θάλασσα του Σολομώντα και η Θάλασσα των Κοραλλιών είναι μόλις κάποια από τα μέρη που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε το γαμήλιο ταξίδι σας όμορφο και ανάλαφρο, ανάμεσα σε ειδυλλιακά νησάκια με κατάφυτα τοπία και πολύχρωμα νερά. Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής ύφαλος είναι ένα αξιοσημείωτο θέαμα που πρέπει να καταδυθείτε για να ζήσετε από κοντά την μαγεία του.

Το καλύτερο απ΄ όλα είναι πως η Ωκεανία, λόγο της θέσης της, είναι ο ιδανικός προορισμός αν ο γάμος σας γίνει τον χειμώνα. Η διαφορά που έχει με την Ελλάδα και τον καιρό της είναι τεράστια αφού βρίσκετε στο αντίθετο ημισφαίριο. Αυτό σημαίνει πως όταν έχουμε χειμώνα εκείνοι έχουν καλοκαίρι. Στη μέση του χειμώνα εσείς θα γυρίσετε με ένα ωραιότατο μαύρισμα. Αν λοιπόν σας αρέσουν οι καλοκαιρινές διακοπές τότε είναι ο ιδανικός προορισμός!

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.iheartnovo.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο