Λίστα γάμου

Λίστα γάμου

Οι συγγενείς σας και τα φιλικά σας πρόσωπα που θα παραστούν στον γάμο σας, θα ήθελαν ασφαλώς να σας κάνουν κάποιο ωραίο αλλά και χρήσιμο δώρο.
Μπορείτε, λοιπόν, να τους διευκολύνετε, ετοιμάζοντας λίστα γάμου, η οποία θα τους δώσει επιπλέον την δυνατότητα να αποφασίσουν ανάλογα και με το ποσόν που προτίθενται να διαθέσουν.

Σκεφτείτε προσεκτικά τι χρειάζεστε και ετοιμάστε τον κατάλογό σας.
Λίστα γάμου μπορείτε να ανοίξετε σε κατάστημα οικιακού εξοπλισμού, σε κατάστημα επίπλων και διακόσμησης ή σε οποιοδήποτε μεγάλο πολυκατάστημα, το οποίο είναι και το πλέον συνηθισμένο. Επίσης, μπορείτε να ανοίξετε λίστα γάμου σε γραφείο ταξιδίων, ώστε να σας συνδράμουν για να κάνετε το γαμήλιο ταξίδι σας πραγματικότητα!
Όποια κι αν είναι η απόφασή σας, διαλέξτε αξιόπιστο κατάστημα γραφείο ταξιδίων.
Αν επιθυμείτε κάποιο χρηματικό ποσόν, δεν είναι καθόλου ντροπή να ενημερώσετε διακριτικά τους δικούς σας ανθρώπους, ότι η λίστα δώρων για τον γάμο σας έχει τραπεζικό λογαριασμό! Σε εποχή κρίσης είναι απολύτως θεμιτό, ίσως μάλιστα απαλλάξει κάποιους από τρέξιμο και δυσκολία επιλογής.

Στην περίπτωση που το κοινό σας σπίτι είναι έτοιμο και το γαμήλιο ταξίδι σας κανονισμένο, η όποια προσφορά σε ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα είναι θαυμάσια ιδέα, την οποία θα εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σας.

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: www.amagift.com/blog/tag/mylist-uae/

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο