Γαμήλιο ταξίδι στην Αμερική

Γαμήλιο ταξίδι στην Αμερική

Αν το όνειρό σας είναι να επισκεφθείτε την Αμερική αλλά δεν είχατε βρει τον χρόνο ή την κατάλληλη παρέα, τότε ποιά άλλη μπορεί να είναι η καταλληλότερη στιγμή από τον μήνα του μέλιτος και ποιά άλλη μπορεί να είναι η καλύτερη συντροφιά από αυτή του συντρόφου της ζωής σας!

Ένα ταξίδι στην Αμερική προϋποθέτει χρόνο αλλά και χρήμα. Με την ευκαιρία του γαμήλιου ταξιδιού μπορείτε να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο, αν όχι έναν ολόκληρο μήνα, σίγουρα δυο εβδομάδες τουλάχιστον. Αν επιλέξετε τη λίστα του γάμου σας να την ανοίξετε σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο θα έχετε λύσει και το δεύτερο θεματάκι, το οικονομικό. Βαλίτσες, αεροδρόμιο και φτάσατε στον προορισμό σας σε λίγες ώρες.

Για κάθε ταξίδι η εύρεση του ιδανικού προορισμού είναι σημαντική. Η τεράστια αυτή ήπειρος έχει ότι μπορεί βάλει ο νους σας. Αν σας αρέσει η περιπέτεια η Αλάσκα στα Βόρεια ή η Βραζιλία με τον Αμαζόνιο στα Νότια είναι η ιδανική επιλογή, εσείς διαλέξτε μόνο αν προτιμάτε το κρύο ή την ζέστη.

Στην Αλάσκα εκτός από τα υπέροχα φιόρδ και τους επιβλητικούς παγετώνες οι πασίγνωστες και μοναδικές αρκούδες γκρίζλι θα γεμίσουν τις ημέρες σας με μοναδικά στιγμιότυπα. Αν προτιμήσετε την Βραζιλία, τότε ίσως μια σοφή επιλογή θα ήταν να το συνδυάζατε με το παγκοσμίου φήμης καρναβάλι τους. Για τον Αμαζόνιο το μόνο που μπορώ να πω είναι ¨τα χέρια μέσα στη βάρκα¨ και προσοχή στα πιράνχας και τους κροκόδειλους. Καλή εξερεύνηση σε όποια από τις δυο επιλογές διαλέξετε.

Αν πάλι θέλετε να δείτε και να ζήσετε λίγο τους ρυθμούς και την ένταση της μεγάλης πόλης τότε η Νέα Υόρκη, με το Central Park και το Μανχάταν είναι ο προορισμός σας. Ανάμεσα στα πελώρια κτήρια και τους κατάμεστους δρόμους η κάθε στιγμή σας θα γεμίσει με νέες εικόνες και παραστάσεις.

Η Καλιφόρνια με το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες είναι ο αντίποδας, όπου θα μπορέσετε να ζήσετε λίγη από την αίγλη του Χόλιγουντ και αν αισθάνεστε τυχεροί μια βόλτα στην διπλανή πολιτεία και το Λας Βέγκας θα σας ενθουσιάσει.

Για το τέλος άφησα τα πανέμορφα νησιά της Καραϊβικής και του βόρειου Ατλαντικού. Μπαχάμες, Τζαμάικα, νησιά Κέυμαν, Κούβα, Πουέρτο Ρίκο, Αϊτή, Παρθένες Νήσοι, Γουαδελούπη, Μπαρμπέιντος. Αν αγαπάτε την θάλασσα και θέλετε να την ζήσετε σε όλο της το μεγαλείο,. τότε η επιλογή είναι εύκολη και οι προτάσεις πολλές. Η ηρεμία, η χαλάρωση, τα θεϊκά νερά και οι ρυθμοί της ρέγκε μουσικής θα συντροφεύουν και θα γεμίζουν τις μέρες σας με αρώματα και γεύσεις μοναδικές.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: americansky.co.uk/weddings

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο