Εναλλακτικοί Χώροι Δεξιώσεων

Εναλλακτικοί Χώροι Δεξιώσεων

Μια φορά κι έναν καιρό... Αυτή η φράση αποτελεί για όλους μας την πιο γνωστή εισαγωγή παραμυθιών. Παρομοιάζοντας τον γάμο σας με ένα όμορφο παραμύθι, σίγουρα η δεξίωση θα είναι η εισαγωγή του. Σας δίνεται λοιπόν η δυνατότητα, αυτή η «εισαγωγή» να μην είναι η κλασική, όπως όλων των παραμυθιών, αλλά μία πιο εναλλακτική.

Αν ανήκετε στα ζευγάρια που θα ήθελαν ο γάμος τους να είναι πρωτότυπος, ξεχωριστός, να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και τα κοινότοπα, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τότε ένας εναλλακτικός χώρος δεξιώσεων είναι η λύση που σας ταιριάζει. Δεν έχετε παρά να μετατρέψετε το πάθος και την αγάπη σας για κάτι, σε θέμα για τη δεξίωση του γάμου σας. Λατρεύετε για παράδειγμα το κρασί και τους αμπελώνες;

Επιλέξτε το χώρο ενός οινοποιείου ή ενός κελαριού. Σας μαγεύει η θάλασσα; Μια παραλία, ή ένα ιστιοπλοϊκό θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σας, με θέα το απόλυτο μπλε της ελληνικής θάλασσας. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε τον χώρο σας βάσει του επαγγέλματός σας. Αν είστε για παράδειγμα γεωπόνος ή απλώς αγαπάτε τα λουλούδια, τολμήστε να κάνετε το γάμο σας μέσα σε ένα καλά διαμορφωμένο φυτώριο, περιτριγυρισμένοι από όλα τα άνθη του κόσμου ή ακόμα και σε ένα όμορφο δάσος. Σας συναρπάζει ο αρχαίος πολιτισμός; Επιλέξτε ένα κάστρο που αποπνέει τη μαγεία που αναζητάτε.

Οι ιδέες είναι ανεξάντλητες αρκεί να αποφασίσετε, ότι το εναλλακτικό είναι τελικά αυτό που σας εκφράζει. Σας δίνουμε τα πινέλα και τα χρώματα, ζωγραφίστε το γάμο σας όπως εσείς θέλετε, αφήνοντας τους καλεσμένους σας μαγεμένους.

Συντάκτης: Χατζηαντωνίου Κατερίνα
Φωτογραφία: Aίθουσα La Soiree De Votanique

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο