Και οι παντρέμενοι έχουν ψυχη

Και οι παντρέμενοι έχουν ψυχη

Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε να επικρατεί η άποψη ότι από την στιγμή που παντρεύεσαι, η ζωή  σου σταματάει. Μια άποψη που συνεχίζει να τρομάζει τους νέους ανθρώπους μέχρι σήμερα. Οι παντρεμένοι σταματούν να διασκεδαζουν, αλλά και να είναι διασκεδαστικοί και ευχάριστοι. Η καθημερινότητα τους είναι μια ρουτίνα βαρεμάρας, δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά. Παρόλα αυτά, κάποια παντρεμένα ζευγάρια, βρίσκουν λύσεις για να συνεχίσουν μια ευχάριστη ζωη, είτε μαζί με τον σύντροφό τους, είτε χωρίς αυτόν.

Συνήθως οι γυναίκες είναι οι πρώτες που αντιλαμαβάνονται πως ο γάμος τους αρχίζει να καταρρέει κι έτσι ξεκινούν να ψάχνουν λύσεις. Ίσως και από ανασφάλεια, μήπως ο άνδρας τους βρεί άλλη ερωτική σύντροφο, προσπαθούν να κάνουν πιο πικάντικες τις ώρες που περνούν στο κρεβάτι μαζί τους. Τα περιοδικά με τις λύσεις σε τέτοια θέματα είναι πολλά, όπως και οι συμβουλές που έχει να δώσει μια καλή φίλη. Επίσης, μια εκδρομή θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από το άγχος της καθημερινότητας, αλλά και μια καλή ευκαιρία για την σύλληψη ενός παιδιού, κάτι που μπορεί να ενώσει το ζευγάρι περισσότερο - ή και όχι! Γενικότερα η φροντίδα του συντρόφου, αλλά ακόμη και οι αυθόρμητες ενέργειες, συμβάλλουν στην θερμή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δυο παντρεμένους.

Από την άλλη πλευρά, αν οι προσπάθειες του ενός και του αλλού δεν πετύχουν, τότε έρχεται το διαζύγιο η ακόμα χειρότερα η απάτη. Πολλοί είναι οι σύζυγοι, ανεξαρτήτου φύλου, που προτιμούν τα εύκολα από τα δύσκολα. Αντί, λοιπόν, να προσπαθήσουν πραγματικά για να σώσουν τον γάμο τους και να τον κάνουν πιο ενδιαφέρον, προτιμούν να βρούν μια ζεστή αγκαλιά σε μια ερωτική περιπέτεια. Το πραγματικό πρόβλημα, δημιουργείται, όταν μια τέτοιους είδους σχέση, γίνεται μόνιμη και δεν κρατάει τον εφήμερο χαρακτήρα της. Όπως και να έχει, αν υπάρχει καλή διάθεση και πραγματική αγάπη και απο τις δυο πλευρές, τότε ο γαμήλιος βίος είναι ο παράδεισος του ζευγαριού.

Συντάκτης: Γεωργίου Παυλίνα
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο