Άρθρα Γάμου

Και οι παντρεμενοι έχουν ψυχη

Και οι παντρεμενοι έχουν ψυχη

Πριν απο μερικά χρόνια ξεκίνησε να επικρατει η άποψη οτι απο την στιγμη που παντρεύεσαι, η ζωή  σου σταματάει. Μια άποψη που συνεχίζει να τρομάζει τους νέους ανθρώπους μέχρι σήμερα. Οι παντρεμένοι σταματούν να διασκεδαζουν, αλλά και να είναι διασκεδαστικοι και ευχαριστοι. Η καθημερινοτητα τους είναι μια ρουτίνα βαρεμαρας, δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά. Παρόλα αυτά, κάποια παντρεμένα ζευγάρια, βρίσκουν λύσεις για να συνεχίσουν μια ευχάριστη ζωη, είτε μαζί με τον σύντροφό τους είτε χωρίς αυτόν.

Συνηθως οι γυναίκες είναι οι πρώτες που αντιλαμαβανονται πως ο γάμος τους αρχίζει να καταρρέει κι έτσι ξεκινούν να ψάχνουν λύσεις. Ισως και απο ανασφαλεια, μήπως ο άνδρας τους βρεί άλλη ερωτική σύντροφο, προσπαθούν να κάνουν πιο πικαντικες τις ώρες που περνούν στο κρεβάτι μαζί τους. Τα περιοδικά με τις λύσεις σε τέτοια θέματα είναι πολλά, όπως και οι συμβουλές που έχει να δώσει μια καλή φίλη. Επισης, μια εκδρομή θα είναι ενα ευχάριστο διάλειμμα απο το αγχος της καθημερινοτητας, αλλά και μια καλή ευκαιρία για την σύλληψη ενός παιδιού, κάτι που μπορεί να ενώσει το ζευγάρι περισσοτερο- η και οχι! Γενικοτερα η φροντίδα του συντρόφου, αλλά ακόμη και οι αυθορμητες ενέργειες, συμβαλλουν στην θέρμη ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δυο παντρεμενους.

Απο την άλλη πλευρά, αν οι προσπάθειες του ενός και του αλλού δεν πετύχουν, τοτε ερχεται το διαζύγιο η ακόμα χειρότερα η απάτη. Πολλοι είναι οι σύζυγοι, ανεξαρτητου φύλου, που προτιμούν τα εύκολα απο τα δύσκολα. Αντι, λοιπόν, να προσπαθησουν πραγματικά για να σώσουν τον γάμο τους και να τον κάνουν πιο ενδιαφέρον, προτιμούν να βρούν μια ζέστη αγκαλιά σε μια ερωτική περιπετεια. Το πραγματικό πρόβλημα, δημιουργειται όταν μια τέτοιους είδους σχέση, γίνεται μόνιμη και δεν κρατάει τον εφήμερο χαρακτήρα της. Οπως και να έχει, αν υπάρχει καλή διάθεση και πραγματική αγάπη και απο τις δυο πλευρές, τότε ο γαμήλιος βίος είναι ο παράδεισος του ζευγαριου.

Συντάκτης: Γεωργίου Παυλίνα

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο