Γαμήλιο ταξίδι στην Αφρική

Γαμήλιο ταξίδι στην Αφρική

Η κοντινή μας ήπειρος, η Αφρική, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες διαδρομές και τοποθεσίες για να διανύσετε και να επισκεφθείτε, αν επιλέξετε αυτόν τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι σας. Διαδρομές για ρομαντικούς, εξερευνήσεις για ανήσυχα πνεύματα και ειδυλλιακά μέρη για τους πιο ήρεμους που θέλουν απλά να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τον σύντροφό τους. 

Ξεκινώντας από την Αλεξάνδρεια, η διαμονή σας εκεί μπορεί να έχει πολλές πλευρές. Η πόλη διαθέτει αξιοθέατα μεγάλης ιστορικής αξίας για τον πολιτισμό μας, καθώς και πανέμορφα τοπία όπως το Δέλτα του Νείλου. Η καθημερινή ζωή στην πόλη έχει έντονους ρυθμούς αλλά και νυχτερινή ζωή και η διασκέδαση εκεί μπορεί να σας εκπλήξει. 

Κατεβαίνοντας την  Αίγυπτο θα συνεχίσουμε με το Κάιρο και την Γκίζα, τις πόλεις εκείνες που όλοι γνωρίζουμε για την ιστορία τους και φυσικά για τις πυραμίδες. Κάνοντας βόλτα με μια καμήλα περιηγηθείτε στις πυραμίδες και αφεθείτε στην ζεστασιά τους και την μυρωδιά αυτού του αρχαίου πολιτισμού.

Μια εξαιρετική ιδέα είναι να κάνετε μια ρομαντική βόλτα με κάποιο ποταμόπλοιο στο μεγαλύτερο ποταμό του κόσμου, τον Νείλο. Τόσο τα τοπία που θα δείτε όσο η ίδια η διαδρομή θα σας μαγέψουν και θα ανανεώσουν τις δυνάμεις σας μετά από την πορεία σας στην έρημο και τις πυραμίδες.

Για τους πιο ανήσυχους και τολμηρούς η Κένυα είναι μια χώρα που μπορεί να κάνει το αίμα σας να κινηθεί λίγο πιο γρήγορα. Μαγευτικές παραλίες, υπέροχες λίμνες, τροπικά δάση αλλά και φυσικά σαφάρι. Αναζητήστε ήδη πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας κάποιο οργανωμένο σαφάρι. Είναι πολύ σημαντικό να το κλείσετε μέσω του πρακτορείου που θα κανονίσετε το ταξίδι σας εκεί για να είναι πιο ασφαλές και οργανωμένο το σαφάρι σας.

Τέλος η Μαδαγασκάρη, αυτό το τεράστιο νησί με τους υπέροχους φυσικούς θησαυρούς. Παραλίες για όσους θέλουν μια ξέγνοιαστη και ήρεμη διαμονή. Περιηγήσεις και πεζοπορίες σε μέρη που η θέα τους θα σας κόψει την ανάσα. Κάθε γούστο και διάθεση μπορεί να ικανοποιηθεί σε αυτό σας το ταξίδι.

Για αυτούς που έχουν τον χρόνο, τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα μια διαδρομή από την Αλεξάνδρεια έως την Μαδαγασκάρη θα ήταν η ιδανική πορεία για τον μήνα του μέλιτος.  Αναζητήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα τα μέρη, της διαδρομές και τα καλύτερα σημεία διαμονής. 

Καλό σας ταξίδι.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία:www.thrillophilia.com/south-africa-honeymoon-packages

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο