Όταν τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα

Όταν τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα

Όλες οι γυναίκες θέλουν ο γάμος τους να είναι μοναδικός και στο πίσω μέρος του μυαλού τους φαντασιώνονται τον αγαπημένο τους πρίγκηπα να τις παντρεύεται σε ένα παραμυθένιο χώρο, ίδιο με κάστρο.

Πλέον, σε πολλά μέρη της χώρας μας κάθε νύφη μπορεί να ζήσει το δικό της παραμύθι καθώς υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τον γάμο ή τη δεξίωση σε ένα παραμυθένιο χώρο. Η συγκεκριμένη τάση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής με το πέρασμα των χρόνων καθώς αρκετοί επιθυμούν να συνδυάσουν τα γραφικά νησιώτικα σκηνικά με ρομαντικές πινελιές πετρόκτιστων μονοπατιών, του γαλάζιου ουρανού, της καταγάλανης θάλασσας ή των καταπράσινων τοπίων της επαρχίας.

Περιοχές, οι οποίες είναι γνωστές για τα κάστρα τους και μπορείτε να πραγματοποιήσετε το πιο τρελό παραμυθένιο σας όνειρο είναι η Μονεμβασιά, το Ναύπλιο, η Λίνδος, το Ρέθυμνο, η Πάργα, το Διδυμότειχο κ.α. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επικοινωνήσετε με τον εκάστοτε Δήμο ώστε να βρείτε ημερομηνία, να οργανώσετε τον γάμο σας ανάλογα με την περιοχή που θα επιλέξετε –προς Θεού, κινηθείτε σε μίνιμαλ ρυθμούς– και φροντίστε, ώστε όλοι οι αγαπημένοι σας να έχουν εύκολη πρόσβαση στην περιοχή που θα επιλέξετε.

Μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να παρατείνετε την παραμονή σας, ώστε να χαρείτε και τον μήνα του μέλιτος. Άλλωστε τι πιο ωραίο από τις ελληνικές βελούδινες αμμουδιές? Που θα μπορέσετε να γευτείτε κάτι ωραιότερο από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα?

Πριν καταλήξετε στην προφανή κοντινή σας λύση ψάξτε και τις εναλλακτικές σας λύσεις!


Συντάκτης: Μαριάννα Στεφανίδου
Φωτογραφία: www.amazon.co.uk

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο