Ηλεκτρονικά Προσκλητήρια

Ηλεκτρονικά Προσκλητήρια

Είναι πλέον γεγονός το internet έχει καταλάβει πολύ και σημαντικό χώρο στη ζωή μας. Ακόμη και στην επικοινωνία παίζει πρωταρχικό ρόλο. Ένα πολύ μεγάλο παράδειγμα είναι η χρήση του στην επικοινωνία διαφόρων events και εκδηλώσεων που μας καλούν ή καλούμε κατά καιρούς για διάφορους λόγους, επαγγελματικούς ή μη. Έτσι και στον χώρο του γάμου μπαίνει δυνατά και αντικαθιστά την έντυπη πρόσκληση με ηλεκτρονική.
Αν είστε από τους μοντέρνους τύπους τότε θα λατρέψετε αυτήν τη νέα μόδα. Είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και κυρίως ανέξοδος τρόπος για να καλέσετε τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς στο χαρμόσυνο αυτό γεγονός του γάμου σας. Κάθε οικογένεια που θέλετε να καλέσετε θα έχει λογαριασμό e-mail, αν όχι όλα τα μέλη της, τότε σίγουρα τουλάχιστον ένα από αυτά. Εσείς χρειάζεται μόνο να επικοινωνήσετε για να ζητήσετε το e-mail από όποιον καλεσμένο δεν το έχετε ήδη και στη συνέχεια να στείλετε την ηλεκτρονική πρόσκληση που έχετε δημιουργήσει. On-line θα βρείτε πολλές φόρμες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την δική σας υπέροχη πρόσκληση. Αν φυσικά προτιμάτε μια επαγγελματική δουλειά τότε δεν μένει παρά να ζητήσετε τις υπηρεσίες κάποιου μακετίστα προκειμένου να σας στήσει το προσκλητήριο. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο και μοναδικό.
Για τους συγγενείς που δεν έχουν μπει ακόμη στον χώρο του internet ή είναι πολύ μεγάλοι για να επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο, τότε μπορείτε να τυπώσετε τις προσκλήσεις τους και να τις πάτε με τον παραδοσιακό τρόπο. Ακόμη και έτσι η ταχύτητα με την οποία θα μοιράσετε όλα τα προσκλητήριά σας θα είναι πολύ γρηγορότερη από οποιουδήποτε άλλου τρόπο.
Αν είστε από τους γραφικούς τύπους, που προτιμούν το χαρτί και την προσωπική επαφή για την αποστολή των προσκλητηρίων σας, τότε δεν θα σας αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος. Ακόμη και εσείς όμως μπορεί να έχετε κάποιον φίλο ή συγγενή που θέλετε να έρθει στον γάμο σας και δεν είναι εύκολο να πάτε ή να έρθει νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την μορφή προσκλητηρίου και να καλέσετε αυτό το άτομο σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεται αρκεί να διαθέτει λογαριασμό e-mail και να έχει πρόσβαση στο internet.
Για την αποστολή των προσκλητηρίων του γάμου σας μην ξεχάσετε ότι είναι σημαντικό να τα έχετε στείλει το αργότερο 2 εβδομάδες πριν τον γάμο. Μπορεί ο τρόπος αυτός να είναι ταχύτερος αλλά και οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί για τον γάμο σας αρκετά νωρίτερα, ώστε να έχουν χρόνο για να προετοιμαστούν και να ρυθμίσουν το πρόγραμμά τους.


Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.thespruse.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο