Κτήματα γάμου

Κτήματα γάμου

Τα κτήματα γάμου δεξιώσεων και λοιπών κοινωνικών εκδηλώσεων κερδίζουν όλο και περισσότερο την προτίμηση των ενδιαφερομένων τα τελευταία χρόνια, ειδικά των μελλονύμφων, οι οποίοι ψάχνουν την ιδανικότερη επιλογή για τη γαμήλια δεξίωσή τους.

Κτήματα γάμου θα βρείτε κυριολεκτικά παντού! Άλλα κοντά σε θάλασσα, κάποια πάνω σε λόφο, ορισμένα μόλις έξω από τόν αστικό ιστό, μερικά στα ριζά του βουνού,στη νησιωτική ή στην ηπειρωτική χώρα, με πισίνα ή άνευ, κάθε ένα έχει τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Πράσινο διαθέτουν όλα. Το ιδανικό κτήμα για σας, όμως, είναι εκείνο όπου θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις με τον καλύτερο αλλά και τον οικονομικότερο τρόπο.

Κατ αρχάς, ελέγξτε αν έχει τις απαραίτητες άδειες για τη λειτουργία του.

Θα πρέπει να διαθέτει εύκολη πρόσβαση, δυνατότητα εξυπηρέτησης του αριθμού των καλεσμένων σας, το ανάλογο parking και, βεβαίως, να μπορεί να σας εξυπηρετήσει την ημερομηνία που επιθυμείτε. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν;
Ελέγξτε τις παροχές, ενημερωθείτε για το μενού και τα ποτά, τη μουσική κάλυψη και τη διακόσμηση. Θα φέρετε εσείς catering ή διαθέτουν δική τους κουζίνα και chef; Υπάρχει χρονικό όριο της έντασης της μουσικής;
Ο d.j πληρώνεται έξτρα;
Καθώς όλα τα κτήματα γάμου για τη γαμήλια δεξίωση διαθέτουν και εσωτερικό χώρο εκδηλώσεων, κανονίστε τη μεταφορά της δεξίωσής σας εκεί, σε περίπτωση που ο καιρός δείξει τα δόντια του.
Αν πάλι επιμένετε για γλέντι υπαίθριο, βεβαιωθείτε ότι θα τοποθετηθούν καλόγουστες τέντες πάνω από τα τραπέζια και τους μπουφέδες, πρακτική που όλα τα κτήματα υιοθετούν.
Ελέξγτε τις συνθήκες καθαριότητος που επικρατούν, την ύπαρξη πυρασφάλειας, την προθυμία του προσωπικού. Αν ο γάμος σας θα γίνει το καλοκαίρι, στο κτήμα που θα δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας ζητήστε να δείτε πιστοποιητικό απεντόμωσης. Δεν θα είναι πρέπον να κυκλοφορούν διάφορα συμπαθή και μη φτερωτά όντα, τα οποία δε νομίζω να καλέσατε στο γαμήλιο γλέντι σας!
Μιλήστε αναλυτικά για το κόστος και για το τι ακριβώς θα πληρώσετε. Τα περισσότερα κτήματα γάμου δεν συμπεριλαμβάνουν π.χ στην τιμή τα αλκοολούχα ποτά ή τον παρκαδόρο.
Ρωτήστε τι επιπλέον χρεώσεις τυχόν υπάρχουν στη διακόσμηση.
Ό,τι κανονίσετε, ας υπάρχει γραπτώς και λεπτομερώς.
Φροντίστε τα όλα με προσοχή και επιμέλεια και ένα κτήμα δεξιώσεων μπορεί να σας προσφέρει μια υπέροχη γαμήλια δεξίωση!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: Κτήμα Filoxenia

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο