Γαμήλιο ταξίδι στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Γαμήλιο ταξίδι στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Για αυτούς που έχουν σκεφτεί ένα όμορφο ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος, σε κοντινούς προορισμούς, εντός Ελλάδος, έχουμε να σας προτείνουμε κάποια πολύ όμορφα και ρομαντικά μέρη, στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου δεν χρειάζεστε κάποιο άλλο μέσο για να την διανύσετε πλην του αυτοκινήτου και φυσικά της αγάπης σας.
Ξεκινώντας από την νότια Ελλάδα η Μονεμβασιά είναι ο πλέον ρομαντικός προορισμός. Τα γραφικά πέτρινα δρομάκια της, η έλλειψη αυτοκινήτων και οχλαγωγίας καθώς και οι διασκεδαστικές διαδρομές με τα γαϊδουράκια θα κάνουν την διαμονή σας εκεί μοναδικά όμορφη. Το κάστρο στην κορυφή της είναι ένα καταπληκτικό σημείο απ΄ όπου μπορείτε να δείτε την μαγευτική θέα προς το Αιγαίο.  Η νυχτερινή ζωή έχει και αυτή την χάρη της. Η πόλη δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μιας και τα νυχτερινά μαγαζιά της είναι πάντα γεμάτα με κόσμο και ζωντάνια.
Ανεβαίνοντας, το Ναύπλιο είναι ο δεύτερος πιο ρομαντικός προορισμός που θα σας προτείνουμε μιας και εκτός της νεότερης πόλης, έχει συντηρηθεί πλήρως και η παλιά πόλη του, όπου οι διαδρομές και τα δρομάκια της σας μεταφέρουν πίσω στην εποχή του Καποδίστρια και των όμορφων περιπάτων. Το Παλαμίδι με τα πολλά πολλά σκαλιά του είναι ένα σημείο που αξίζει να επισκεφθείτε, υπάρχει και δρόμος φυσικά όπου μπορείτε να ανέβειτε με το αυτοκίνητο. Αλλά και το Μπούρτζι έχει εύκολη πρόσβαση μιας και τα δρομολόγια των καϊκιών που σας μεταφέρουν εκεί είναι συχνά. Για την ζωή της πόλης αυτής δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, όλοι γνωρίζουμε την ένταση και την ποικιλία που διαθέτουν τα μαγαζιά της.
Το Πήλιο, γνωστό σε πολλούς για χειμερινές εξορμήσεις είναι εξίσου όμορφο και για θερινές. Λόγω υψομέτρου σε πολλούς δεν κάνει αίσθηση να το επισκεφθούν το καλοκαίρι. Αδίκως όμως το σκέφτονται αυτό. Το καλοκαίρι είναι εξίσου όμορφο, ίσως και πιο όμορφο από τον χειμώνα. Οι παραλίες του είναι ιδανικές  όχι μόνο για κολύμβηση αλλά και για όλων των ειδών τα θαλάσσια σπορ. Τα μαγαζιά, τόσο εκεί όσο και στον κοντινό Βόλο είναι αρκετά, ώστε να καλύψουν κάθε σας διάθεση για διασκέδαση.
Στην Χαλκιδική θα βρείτε όλα όσα σας αρέσει να κάνετε το καλοκαιράκι. Από ερημικές παραλίες μέχρι πολυσύχναστες πλαζ με μπαρ που ανοίγουν από το πρωί και κλείνουν αργά το βράδυ. Η Θεσσαλονίκη με τον Λευκό της Πύργο και την πλατεία Αριστοτέλους ολοκληρώνουν την ομορφιά της με καφέ και ποτά μπροστά στον Θερμαϊκό κόλπο.
Όλη η Ελλάδα έχει τις ομορφιές της και κάθε τόπος την χάρη του. Όποια και αν είναι η διάθεσή σας για τον μήνα του μέλιτος σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό μέρος για να είναι ο καλύτερος μήνας της ζωής σας.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία:www.thrillophilia.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο