Αριστοκρατική εμφάνιση με ταγέρ

Αριστοκρατική εμφάνιση με ταγέρ

Η καλύτερη λύση για την εμφάνισή σας στον γάμο της φίλης σας, της ανιψιάς ή ακόμη και της κόρης σας είναι η επιλογή ενός κλασικού ταγέρ. Το χρώμα και το στιλ του εξαρτάται από την ώρα που θα γίνει ο γάμος και την ηλικία σας.

Αν ο γάμος γίνεται το πρωί επιλέξτε ανοιχτόχρωμα υφάσματα. Τολμήστε με φλοράλ ή ακόμη και άλλα, απαλά μοτίβα, αν δεν θέλετε να το βαρύνετε με κάποια καρφίτσα. Από μέσα επιλέξτε ένα όμορφο σατέν πουκάμισο ή τοπάκι ανάλογο με την ηλικία σας.

Αν ο γάμος γίνεται το απόγευμα αναζητήστε ταγέρ σε σκουρότερες αποχρώσεις, που να κολακεύει και να τονίζει τα μάτια και το στιλ σας. Ένα κομψό, μεταξωτό φουλάρι ή μαντίλι καθώς και μια περίτεχνη καρφίτσα μπορούν να δώσουν λάμψη και στιλ χωρίς να το φορτώσουν.

Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος και το κόψιμο της φούστας. Τα πατρόν που υπάρχουν είναι πολλά και σίγουρα θα βρείτε αυτό που αναδεικνύει όμορφα τους γοφούς και τα πόδια σας. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη τότε ρωτήστε κάποια μοδίστρα ή κάντε πολλές δοκιμές στο μαγαζί που θα πάτε.

Για εσάς που έχετε καλλίγραμμα πόδια ή θέλετε ένα πιο νεανικό αποτέλεσμα, τολμήστε με πιο κοντές φούστες ή ακόμη και με ανοίγματα πίσω ή στο πλάι, αν είναι εφαρμοστή maxi ή midi η επιλογή σας.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.aliexpress.com

 

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο