Καλοκαιρινή νύφη

Καλοκαιρινή νύφη

Παντρεύεστε και είναι καλοκαίρι; Τότε είστε πολύ τυχερές, σχεδόν όλα τα πατρόν για νυφικά είναι ανοιχτά στους ώμους και την πλάτη, άρα θα μπορείτε να φορέσετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να φοβάστε μήπως κάνει κρύο και πουντιάσετε.

Το καλοκαίρι ενδείκνυται για έντονους χρωματισμούς. Μην φοβηθείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα νυφικού αν και πάντα το λευκό είναι το αριστοκρατικότερο όλων. Φυσικά και το χρωματάκι από τον ήλιο στην παραλία, που θα έχει πάρει η επιδερμίδα σας, θα κάνει την εμφάνισή σας ακόμη πιο εντυπωσιακή αφού θα τονίσει ακόμη περισσότερο το ανοιχτόχρωμο νυφικό.

Το ύφασμα που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι λεπτό όπως είναι το κρεπ, το μαροκέν, το σατέν, το κιπούρ, ο ταφτάς, το μετάξι, μόνα ή σε συνδιασμό ή ακόμη και με δαντέλα. Το κόψιμο του πατρόν μπορεί να είναι στράπλες ή ανοιχτό στην πλάτη, ολόκληρη ή μέχρι τη μέση. Ακόμη και κοντό στο μάκρος αν προτιμάτε με πολύ μεγάλη ουρά στο πίσω μέρος του ή με μακρύ πέπλο.

Αν θέλετε να βάλετε κάτι στα μαλλιά σας, μην επιλέξετε λουλούδια γιατί από τη ζέστη θα μαραθούν πολύ γρήγορα και ίσως από τον ιδρώτα βγάλουν το χρώμα τους και σας λερώσουν. Μην διστάσετε να φορέσετε ένα στεμματάκι και μια τιάρα. Με την επιλογή αυτή θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια κουάφ ψηλά στο κεφάλι, ώστε να μην ζεσταίνεστε πολύ κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Αν επιλέξετε πέπλο καλό θα ήταν να είναι μικρό και η ύφανσή του να είναι ελαφριά και αέρινη.

Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού η νύφη πρέπει να φροντίσει πρώτα για κάποιες λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές. Η έκθεσή σας  στον ήλιο θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Σίγουρα δεν θέλετε να είστε στην εκκλησία με δέρμα ερεθισμένο και κόκκινο ή που να ξεφλουδίζει. Για τα μαλλιά θα πρέπει επίσης να έχετε φροντίσει κάποιες θεραπείες ίσως, μιας και η έκθεση στον ήλιο και την θάλασσα σχεδόν πάντα είναι καταστροφική για αυτά. Αν ο γάμος γίνει σε ώρα που έχει ακόμη πολύ ήλιο, τότε καλό θα είναι να έχετε στο αυτοκίνητο μαζί σας και ένα λευκό ομπρελίνο. Είναι πολύ κομψό και σίγουρα θα σας βοηθήσει για την φωτογράφιση, αφού δεν θα σας ενοχλεί ο ήλιος.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για διακοπές και σίγουρα ο μήνας του μέλιτος θα είναι και οι καλύτερες διακοπές που έχετε κάνει.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.brides.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο