Τα πάντα για τον γάμο Σας!
logo-www.gamosguide.eu
facebook facebook facebook image twitter image myspace image g+ youtube image blog gamos guide image pinterest image add this image rss image telephone Gamos Guide

Προσοχή: Τελευταία Μέρα

Προσοχή: Τελευταία Μέρα image

Δείτε το σαν οδηγίες της τελευταίας στιγμής! Κάθε νύφη οφείλει την ημέρα του γάμου της να είναι ολόδροση σαν μπουμπούκι τριανταφυλλένιο οπότε ξεχάστε το άγχος, το στρες κι ο,τιδήποτε μπορεί να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη σας.

  1. Ξυπνήστε αργά. Προειδοποιήστε τους πάντες πως ο ύπνος θρέφει και κανένας γάμος δεν καταστράφηκε για 2 ώρες παραπάνω ύπνου. (Φροντίστε να κοιμηθείτε νωρίς… όταν λέμε ξυπνήστε αργά δεν εννοούμε 5 το απόγευμα)!

  2. Μην τρώτε τα νύχια σας. Λόγω άγχους μπορεί να έχετε την τάση να μασουλάτε τα δάχτυλά σας. Αποδιώξτε τη συγκεκριμένη συνήθεια και για παν ενδεχόμενο ζητήστε από τη μανικιουρίστα σας μανικιούρ με ημιμόνιμο.

  3. Κομπρέσα χαμομήλι και λίγο αγγουράκι στο πρόσωπο και θα είστε πιο φρέσκια κι από πεντάχρονο. Φροντίστε μόνο τις προηγούμενες δυο μέρες να μην έχετε ξενυχτήσει από την πολλή χαρά.

  4. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ … όχι σαμπάνια ή κρασί από νωρίς. Σκεφτείτε με πόσους θα χαιρετηθείτε στη δεξίωση και κάντε την πράξη. Δεν θα αντέξετε ούτε μετά τα 5 ποτήρια! Κανείς δεν θέλει να θυμάμαι μια μεθυσμένη νύφη

  5. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει… Μην το ρίξετε στη νηστεία και τη δίαιτα την τελευταία μέρα. Ακόμα κι αν τίποτα δεν πάει κάτω, φάτε ένα τόστ ή φρυγανιές με μέλι.

  6. Βάλτε στο τσαντάκι της κουμπάρας όλα τα χρήσιμα της τελευταίας στιγμής: λιπ γκλος, χαρτομάντηλα, άρωμα και τσίχλες…. Και εννοείται πως στο αμάξι φροντίστε να έχετε κι ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια ώστε να ξεκουράζετε τα πόδια σας. Η μέρα είναι πολύ μεγάλη κι η νύχτα γεμάτη χορό.

Κάθε γάμος οφείλει να είναι τέλειος για κάθε νύφη γιατί είναι η μέρα που θα λάμψει! Εμείς φροντίζουμε για να το κάνουμε ευκολότερο!

Συντάκτης: Μαριάννα Στεφανίδου