Δεξίωση γάμου με θέα θάλασσα

Δεξίωση γάμου με θέα θάλασσα

Δεξίωση γάμου με θαλασσινή αύρα

Αν ο γάμος σας δεν είναι το καλοκαίρι, αλλά σας αρέσει η θάλασσα, τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να επιλέξετε έναν χώρο για την δεξίωσή σας πλάι της. Η όμορφη θέα της θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να νιώσετε κάτι από καλοκαιράκι και πάρτι στην παραλία. Καλό θα είναι ο χώρος  που θα διαλέξετε από τις αίθουσες δεξιώσεων που υπάρχουν στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, να έχει υπαίθριο χώρο για τα τραπέζια, ώστε να ζήσετε όλη την μαγεία της θάλασσας όσο πιο κοντά μπορείτε. Καλό βέβαια θα είναι ο χώρος να διαθέτει κλειστό ή σκεπαστό σημείο προκειμένου να είσαστε προετοιμασμένοι και να μην σας χαλάσει την δεξίωση η οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να συμβεί στον καιρό κατά την διάρκειά της.

Αν πάλι ο γάμος σας είναι το καλοκαίρι, τότε τολμήστε να επιλέξετε χώρο ακόμη και πάνω στη θάλασσα. Υπάρχουν διαθέσιμα κτήματα γάμου και χώροι δεξιώσεων πλάι στο κύμα, όπου μπορούν να κάνουν την δεξίωσή σας να πάρει λίγο από την αλμύρα της θαλασσινής αύρας. Θα μπορέσετε να οργανώσετε τον χώρο μπροστά στην παραλία, ώστε να μεταφέρετε το γλέντι και τον χορό του γάμου εκεί. Έτσι οι μεγαλύτεροι θα έχουν όλες τις ανέσεις στα τραπέζια τους και οι νεότεροι ένα όμορφο πάρτι πλάι στο κύμα.

Για τους πιο τολμηρούς η δεξίωση πάνω σε σκάφος, το οποίο θα είναι αγκυροβολημένο σε κάποια μαρίνα ή ακόμη και εν΄ πλω με μια κοντινή και ασφαλή ρότα, θα είναι ίσως μια λίγο πιο ακριβή αλλά σίγουρα και πιο εντυπωσιακή επιλογή. Αν θέλετε η δεξίωσή σας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία τότε μπορείτε να αναζητήσετε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο που έχει τέτοιου είδους παροχή, ώστε να κάνει όλη την οργάνωση της δεξίωσης, από την ενοικαίση του σκάφους έως την επάνδρωσή του από το κατάλληλο προσωπικό για το κατάστρωμα, την κουζίνα και το σέρβις.

Η θάλασσα είναι πηγή έμπνευσης για κάθε είδους τέχνη. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορούν να κάνουν οι έμπειροι επαγγελματίες, με ένα τέτοιο θέμα, στον δικό σας γάμο! Αν εμπιστευθείτε την οργάνωση της δεξίωσής σας σε κάποιο γραφείο διοργάνωσης γάμων, συζητήσετε και μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη σας για την θάλασσα και τότε σίγουρα θα μπορέσετε να σχεδιάσετε ένα πολύ εμπνευσμένο και πρωτότυπο αποτέλεσμα με βάση το κόστος που έχετε αποφασίσει να δαπανήσετε. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν κάθε σας επιλογή, αφού η θάλασσα είναι μαγευτική από όποιο σημείο και αν τη βλέπεις.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: hannaheliaitaly.wordpress.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο