Γαμήλιο ταξίδι στην Ασία

Γαμήλιο ταξίδι στην Ασία

Ένα ταξίδι στην Ασία έχει πολλούς αξιόλογους προορισμούς που θα σας δελεάσουν και θα σας κάνουν να μην ξέρετε από που να ξεκινήσετε. Κάποιες πολυσύχναστες χώρες είναι η Ινδία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ταϊλάνδη. Τόσο οι κάτοικοι των χωρών αυτών όσο και οι επισκέπτες τους έχουν πολύ σημαντικά αξιοθέατα να απολαύσουν.

Ξεκινώντας από την κοντινότερη στην Ελλάδα χώρα, που είναι η Ινδία, θα αναφέρουμε κάποια σημεία που δεν πρέπει να χάσετε. Το χρυσό τρίγωνο της Ινδίας Δελχί, Άγκρα, Τζαϊπούρ είναι ένα ταξίδι που διατίθεται και προτείνεται από πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία. Πρώτο και καλύτερο είναι το Ταζ Μαχάλ. Το μνημείο της αγάπης του Σαχ Γιαχάν Α΄ για την γυναίκα του, ένα από τα θαύματα της αγάπης. Το οχυρό Άγκρα είναι ένα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κάστρο που χρησιμοποιείται πλέον από τον στρατό σαν οχυρό. Αυτά και αρκετά ακόμη αξιοθέατα είναι μέσα σε αυτό το “τρίγωνο”. Τα Ιμαλάια και το Θιβέτ είναι μια εξόρμηση για αυτούς που έχουν ανήσυχη φύση τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Βιρμανία, Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ, Λάος είναι μια διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δείτε πολιτισμούς μακράν διαφορετικούς από τον δικό μας αλλά και φυσικά τοπία που θα σας μαγέψουν. Προσοχή στους μουσώνες όμως. Οι καλύτεροι μήνες για να κάνετε αυτό το ταξίδι είναι από Νοέμβρη μέχρι Φλεβάρη. Αν παντρεύεστε χειμώνα λοιπόν τολμήστε το και απολαύστε εκεί τον μήνα του μέλιτος.

Για την Κίνα υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε ανάλογα με την διάθεσή σας. Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ Κονγκ είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες πόλεις της και φυσικά το Σινικό Τείχος, το πάρκο Zhangjiajie, το άγαλμα του Μεγάλου Βούδα στο Χονγκ Κονγκ, το Μουσείο των Πολεμιστών και φυσικά της αγορές στην Σανγκάη και το Χονγκ Κονγκ.

Η Ιαπωνία, η χώρα ¨του Ανατέλλοντος Ηλίου¨. Μια χώρα με ιδιαίτερο πολιτισμό, περίτεχνα κτήρια και εκπληκτικά τοπία. Το κέντρο της και το σημαντικότερο σημείο αναφοράς από ενδιαφέροντα μέρη και αξιοθέατα είναι η πρωτεύουσά της, το Τόκιο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον Κήπο Kenrokuen την Καναζάβα. Αν σας αρέσουν οι έντονοι ρυθμοί τότε η πόλη Γιοκοχάμα θα σας συναρπάσει με την ποικιλία δραστηριοτήτων που σας παρέχει και την απίστευτη αρχιτεκτονική των κτηρίων της.

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας για την Ασία επισκεφθείτε ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό γραφείο για να μάθετε ποιά είναι η κατάλληλη εποχή για να το κάνετε και ποιά είναι τα μέτρα που πρέπει να πάρετε για την υγεία σας.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: honeymoonalways.com/asia-honeymoon-destinations/

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο