Δεξίωση γάμου σε παραλία

Δεξίωση γάμου σε παραλία

Για εσάς που έχετε προγραμματίσει να κάνετε τον γάμο σας καλοκαιράκι και σας αρέσει η ελευθερία χώρου και κίνησης, τότε μια όμορφη και πρωτότυπη επιλογή είναι η παραλία. Διαθέτει όλη την ελευθερία που θα μπορούσατε να σκεφτείτε.

Για την επιλογή της ιδανικής παραλίας χρειάζεται να σκεφτείτε τι είδους δεξίωση επιθυμείτε, δεξίωση γάμου σε παραλία με όλες τις ανέσεις ή απλή τύπου πάρτι. Για να πετύχετε την ελευθερία της παραλίας αλλά και τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα κάνουν όλους τους καλεσμένους σας να είναι άνετοι τότε καλό είναι να βρείτε μια παραλία που να διαθέτει κάποιο ταβερνάκι ή κάποιο ξενοδοχείο δεξιώσεων γάμου ή κάποια αίθουσα δεξιώσεων κοντά στο κύμα. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να έχετε την θάλασσα στα πόδια σας αλλά και οι μεγαλύτερης ηλικίας καλεσμένοι σας καρέκλες και τραπέζια για να καθίσουν. Τα φαγητά που θα βάλετε στο μενού καλό θα είναι να τα έχετε δοκιμάσει νωρίτερα και σίγουρα ένας DJ θα σας χρειαστεί. Ακόμη και ένα παραλιακό μπαράκι μπορεί να είναι εξίσου ικανό για να προσφέρει τέτοιου είδους ανέσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε την μουσική, τα ποτά και ίσως κάποιους γρήγορους μεζέδες, που συνήθως διαθέτουν αυτού του είδους τα υπαίθρια μπαρ.

Αν έχετε βρει την ιδανική παραλία, που είναι ακριβώς όπως την είχατε ονειρευτεί, αλλά δεν είναι πολυσύχναστη τότε είναι πολύ πιθανό να μη διαθέτει ταβερνάκι ή μπαράκι. Σε αυτή την περίπτωση η μια λύση είναι να την οργανώσετε εσείς. Με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων μπορείτε να μεταφέρετε καθίσματα για όσους τα χρειάζονται και σίγουρα ένα τραπέζι για τα φαγητά. Να ετοιμάσετε μερικές πιατέλες από εύκολα, και κυρίως ανθεκτικά στην ζέστη μεζεδάκια, κρασιά και νερά σε πάγο και την τούρτα να την φέρει κάποιος την τελευταία στιγμή.

Τώρα, αν όλα αυτά είναι ένας επιπλέων πονοκέφαλος η άλλη λύση είναι το catering. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορούν να σας δώσουν λύσεις και συμβουλές για να το στήσετε και να το οργανώσετε όλο αυτό. Βρείτε την εταιρεία catering που σας αρέσει και την εμπιστεύεστε για την ποιότητα και την εξυπηρέτησή της. Επιβεβαιώστε ότι είναι μέσα στις παροχές της η οργάνωση τέτοιου είδους δεξίωσης καθώς και ο εξοπλισμός με καρέκλες, τραπέζια και τέντες. Επιλέξτε τα πιάτα που σας αρέσουν αλλά και που αντέχουν σε αυτές τις συνθήκες. Για τη μουσική ένας καλός DJ μπορεί να διαθέτει και γεννήτρια ή άλλους τρόπους για να δουλέψουν τα ηχοσυστήματα. Έτσι θα έχει το τέλειο αποτέλεσμα που θέλετε είτε είστε σε οργανωμένη είτε είστε σε απόμερη παραλία και ας αρχίσει το πάρτι!!!

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: Κτήμα Βράχος

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο