Άρθρα Γάμου

Ο λαμπερός γάμος της ζωής μου

Ο λαμπερός γάμος της ζωής μου

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ωραιότερη μέρα της ζωής μου. Ξημερωνε μια ηλιολουστη μέρα, χωρίς κανένα σύννεφο στον ουρανό. Η θερμοκρασία ταίριαζε απόλυτα σε μια ανοιξιάτικη μέρα του Απριλη και η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Ολη η φύση ήταν ανθισμένη και μια ευωδια χαμομηλιου έμπαινε απο το παραθυρο της κουζίνας. Ηταν σαν όλη η πλάση, να χαιρόταν με την χαρά μου. Για μια στιγμή μου φάνηκε πως τα χελιδονια σχηματιζαν στον ουρανο τα αρχικά μας, σαν οιωνός για μια ευτιχισμενη ζωη, γεμάτη αγάπη και έρωτα.

Βρισκομουν σε μια εκστατική κατάσταση, μεχρι που χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Ηταν η μητέρα μου, η καλύτερη και πιο αξιοπιστη βοηθός μου για την οργάνωση αυτού του γάμου. Κρατουσε, το πιο όμορφο, λευκό φόρεμα. Πισω της, σαν βοηθοί του Αι-Βασιλη, η κομμωτρια και μακιγιεζ που θα φρόντιζαν την εικόνα μου εκείνο το απόγευμα. Υστερα απο λίγο, φάνηκαν και οι αγαπημενες θειες μου, που φροντίσαν να με εμψυχώσουν. Αμεσως, άρχισαν να με ετοιμαζουν.

Μπηκα στο αυτοκίνητο, φτάσαμε στην εκκλησιά και πριν καλά καλά το καταλάβω, περπατούσα πρός το μέρος του. Ψηλος,καθώς ήταν, πιο όμορφος απο ποτέ, με το μαύρο του κουστούμι έμοιαζε σαν να βγήκε απο κλασσική ρομαντική ταινία. Κρατουσε ενα μεγάλο ροζ μπουκετο, που μου προσέφερε. Κι εγώ τον ευχαρίστησα με ενα μικρό και διακριτικό φιλί. Το μυστήριο έγινε με παρουσία των οικογενειών μας και των φίλων μας. Θυμαμαι πόσο ευτυχισμενη και ερωτευμένη ένιωθα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα.

Συντάκτης: Γεωργίου Παυλίνα

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο