Catering γάμου στο προαύλιο της εκκλησίας

Catering γάμου στο προαύλιο της εκκλησίας

Για τον γάμο κατά τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες μια έξυπνη και κομψή επιλογή είναι να γίνει η δεξίωσή σας στο προαύλιο της εκκλησίας.

Εφόσον ο χώρος και οι συνθήκες το επιτρέπουν, μιλήστε με τον υπεύθυνο της εκκλησίας αν σας επιτρέπει την χρήση του. Τα υπόλοιπα θα τα οργανώσουν οι επαγγελματίες για τον ανθοστολισμό του γάμου, για την διακόσμηση γενικότερα και για τα εδέσματα του catering γάμου.

Οι γνώσεις των ανθρώπων του catering θα σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με τις επιλογές σας σε μενού και θα σας ικανοποιήσουν με τις προτάσεις τους για την σχεδίαση του μπουφέ. Σοφό θα είναι αν ο μπουφές στηθεί σαν σε κτήματα γάμου, δηλαδή στην άκρη, αλλά με εύκολη πρόσβαση και ορατό από όλα τα σημεία του προαυλίου.

Σε τέντα τύπου υπαίθριο μπαρ θα μπορούσαν να είναι όλα τα ροφήματα, από την αρχή της δεξίωσης, ώστε όλοι να μπορούν να πιουν κάτι καθώς θα περιμένουν την νύφη ή και κατά την διάρκεια της τελετής.

Η οργάνωση του μπουφέ θα πρέπει να είναι πλήρης. Ξεκινώντας με τα σερβίτσια και μετά τα ορεκτικά και τα κυρίως εδέσματα και τέλος τα γλυκά. Καλό θα είναι να έχουν προβλεφθεί ανθεκτικά γλυκά για την περίσταση εκτός της γαμήλιας τούρτας. Καλό θα ήταν να είναι σκεπασμένος όλος ο χώρος με τα τρόφιμα με κάποιο είδος τέντας.

Η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου θα είναι σε συνέχεια με αυτήν της εκκλησίας. Ίσως και η φυσική κατάσταση του προαυλίου βοηθήσει σε αυτό, αν είναι κάποιο εξοχικό εκκλησάκι

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.dugundernek.com.tr

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο