Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

Πολλά ζευγάρια που έχουν ήδη αποκτήσει παιδί και θέλουν να το βαπτίσουν και παράλληλα να τελέσουν και γάμο, αποφασίζουν -κυρίως για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων- να γίνουν την ίδια μέρα τα δύο Μυστήρια. Έτσι, μπορούν να προσφέρουν μια μπομπονιέρα, που θα θυμίζει τα δυο ευτυχή γεγονότα.
Η μπομπονιέρα για τέτοιου τύπου περίσταση πρέπει να συνδυάζει τα θέματα γάμου και βάπτισης ταυτοχρόνως.

Ποικιλία υπάρχει μεγάλη στην αγορά, οπότε το ζευγάρι ανάλογα με το είδος του γάμου που θα κάνει και τις προτιμήσεις του για το στυλ της βάπτισης μπορεί να διαλέξει την πιο κατάλληλη.

Το κόστος ρυθμίζεται ανάλογα με τα υλικά κατασκευής της μπομπονιέρας, την ποσότητα που θα παραγγελθεί, τις ιδιαίτερες διακοσμήσεις που πιθανά να ζητηθούν. Ένας τρόπος μείωσης του κόστους είναι να φτιάξουν η μέλλουσα μαμά -και- νύφη μαζί με τις φίλες της τις μπομπονιέρες, από δίχρωμο τούλι, με απλό δέσιμο και κλασικό περιεχόμενο τα 5 κουφέτα.

Μια ωραία ιδέα για μπομπονιέρες γάμου και μπομπονιέρες βάφτισης μαζί είναι επίσης η μπομπονιέρα-πουγκί από ύφασμα, με κουφέτα στο χρώμα του φύλλου του παιδιού.

Γενικά, αν θέλετε να ξεφύγετε από το ροζ ή το γαλάζιο της βάπτισης υπάρχουν πάμπολλες ιδέες, όπως χειροποίητες μπομπονιέρες σε απαλά χρώματα ή από λευκή γάζα, στις οποίες είναι δεμένο με μεταξωτή κορδέλα ή κορδόνι ένα μικρό μπομπονιεράκι!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: kalligraphics

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο