Επιλέξτε το σωστό νυφικό

Επιλέξτε το σωστό νυφικό

1. Αρχικά κοιτάξου καλά στον καθρέφτη, διότι το μυστικό της επιτυχίας είναι στο να εστιάσεις τί θέλεις να κρύψεις, τυχόν ατέλειες, και από την άλλη τί θες να δείξεις… εάν δηλαδή έχεις ένα εντυπωσιακό στήθος ή καλογυμνασμένο σώμα. Σου προτείνουμε να είσαι απόλυτα αντικειμενική με τον εαυτό σου, έτσι ώστε η ανεύρεση του σωστού νυφικού να είναι ευκολότερη και τελικά να κάνεις την καλύτερη επιλογή..

2. Από πλευράς χρώματος τα νυφικά δεν χρειάζεται να είναι κλασσικά: υπάρχει επίσης το ιβουαρ και το κρεμ που θα προτείναμε σε γυναίκες με σκούρα επιδερμίδα, ενώ τα πιο έντονα παστέλ ταιριάζουν σε όλες και κάνουν και άποψη.

3. Θα μπορούσατε να δεχθείτε την βοήθεια κάποιου επαγγελματία, όπου μπορεί να σε κατατοπίσει στα καλύτερα φορέματα - νυφικά σχέδια για τον τύπο σου, τον γάμο σου, το σώμα σου.

4. Κορίτσια, ειλικρινά?! Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι δοκιμάζεται πολλά! Με αποτέλεσμα να χάνεστε μέσα στα άπειρα νυφικά. Μην δοκιμάζεις πολλά: Δύο - τρία σε κάθε κατάστημα που επισκέπτεσαι είναι αρκετά, ώστε αργότερα να έχεις καταλήξει σε κάποια και να κάνεις την σωστή επιλογή. Τα περισσότερα θα σε μπερδέψουν και είναι άσκοπα. Μην υποκύπτεις σε κουραστικούς και πιεστικούς πωλητές…μη ξεχνάς. ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ!

5. Η αλήθεια είναι ακόμα ότι δεν πρέπει να ακούτε πολλές γνώμες, ναι, ναι, το γνωρίζουμε ότι και η μητέρα σας και η μέλλουσα πεθερά σας, έχουν περάσει από την ίδια κατάσταση!! Αλλά αυτός ο γάμος είναι δικός σας, και πρέπει αν αποφασίζετε εσείς για τα πάντα, και όχι οι άλλοι. Κάνε τις πρώτες βόλτες μόνη σου στα γύρω μαγαζιά ή με ένα άτομο που του έχεις εμπιστοσύνη. Μην βιάζεσαι να πάρεις γρήγορα την όποια απόφαση. Γιατί μετά το κόστος και ο χρόνος δεν σου επιτρέπουν αλλαγές.

6. Το νυφικό δεν χρειάζεται να ακολουθεί τάσεις, ούτε αυτά που επιττάσει η μόδα ή τα διάφορα περιοδικά. Το νυφικό μιάς και είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή, ακολουθεί τις δικές σου επιθυμίες και τα δικά σου χαρακτηριστικα. Αυτό που θα κολλακεύει εσένα και το σώμα σου, να είσαι σίγουρη πως θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα λατρέψεις, θα σε κάνει να λάμπεις και μετά από χρόνια κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, ο γάμος σου θα αποτελεί μια υπέροχη και γλυκιά ανάμνηση.

Συντάκτης: Μαριάννα Στεφανίδου
Φωτογραφία: www.bridalguide.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο