Φθινοπωρινή Νύφη

Φθινοπωρινή Νύφη

Οι καλύτερες εποχές για να γίνει ένας γάμος, από θέμα θερμοκρασίας, είναι οι Φθινόπωρο και Άνοιξη, μιας και στις εποχές αυτές δεν παρατηρούνται πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Όσοι έχετε αποφασίσει ο γάμος σας να γίνει το Φθινόπωρο επιλέξατε την καλύτερη εκ των δυο εποχή και για εσάς έχουμε κάποιες πάρα πολύ χρήσιμες προτάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή σας αλλά και την τελετή πιο λαμπερή.

Γνωρίζοντας ότι το νυφικό είναι το βασικό στοιχείο της νύφης θα είναι το κεντρικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε. Για να γίνετε η τέλεια νύφη του Φθινοπώρου πρέπει πρώτα να σκεφτείτε τι χρώμα θέλετε να έχετε, σωστά διαβάσατε, τι χρώμα θέλετε να έχει το δέρμα σας όταν θα φορέσετε το νυφικό σας. Δεν είναι λίγο το γεγονός, ότι ο γάμος σας θα γίνει μετά από τα καλοκαιρινά μπάνια, αυτό θα επηρεάσει την εικόνα που θα έχετε με το νυφικό σας. Για να είστε σίγουρες ότι το νυφικό θα ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός σας θα πρέπει να μην αναζητήσετε τολμηρές παραλλαγές ως προς το χρώμα, προτιμήστε το κλασικό λευκό ή κάποια κοντινή απόχρωση όπως ελαφρός γαλάζιο ή ροζ ή ζαχαρί, το μαυρισμένο δέρμα σας με αυτές τις αποχρώσεις θα σας κάνει να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα από οποιοδήποτε άλλο έντονο χρώμα. Το κόψιμο του θα είναι πολύ ωραίο να έχει ελεύθερους τους ώμους, μιας και η εποχή το επιτρέπει, ή να είναι strapless ή ακόμη και με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη το οποίο θα καλύπτεται από κάποια περίτεχνη δανδέλα ή διαφάνεια με κέντημα και strass. Η επιλογή που θα ακολουθήσετε θα πρέπει να είναι ανάλογη με τον σωματότυπό σας, ώστε να σας κολακεύει και να σας αναδεικνύει. Το ύφασμα που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι οργάντζα, ταφτάς, μουσελίνα, σατέν, μετάξι, δανδέλα, ώστε να είναι αέρινο και λεπτό και να μην σας δυσκολέψει η ζέστη σε περίπτωση που θα παντρευτείτε στις αρχές του Φθινοπώρου. Αν πάλι παντρεύεστε στο τέλος της εποχής, τότε τα ίδια υφάσματα σε πιο πυκνή ύφανση θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα επάνω σας, αλλά θα σας κρατήσουν ζεστή σε περίπτωση που θα έχει λίγο ψύχρα και φυσικά δεν θα παραλείψετε να έχετε και μια εσάρπα ή μια πασμίνα με ανάλογης ποιότητας ύφασμα, προκειμένου να την χρησιμοποιήσετε όταν η ώρα περάσει και πέσει η θερμοκρασία.


Για τα μαλλιά σας μπορείτε να επιλέξετε, είτε να τα έχετε μαζεμένα, είτε ελεύθερα μιας και η ζέστη δεν θα μπορεί να σας ενοχλήσει πολύ και έτσι όλες οι κομμώσεις μπορούν να εφαρμοστούν ανάλογα με το γούστο σας. Αν σας αρέσει το πέπλο μην τολμήσετε το μακρύ αν παντρεύεστε στις αρχές του Σεπτέμβρη, διότι έχει ακόμη αρκετή ζέστη, προτιμήστε το κοντό πέπλο, στους επόμενους μήνες της εποχής μπορείτε να διαλέξετε μακρύτερο πέπλο μιας και η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη. Για την ανθοδέσμη σας προτιμήστε να την συνθέσετε με λουλούδια αυτής της εποχής, για να είναι ευωδιαστό και αρμονικό το αποτέλεσμα, έτσι μπορείτε να διαλέξτε ανάμεσα σε χρυσάνθεμα, ιβίσκο, αστεράκια, κατιφέδες. Τα χρώματά τους ποικίλουν οπότε μπορείτε να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με την διάθεσή σας και την διακόσμηση που έχετε επιλέξει.


Για κάθε εποχή υπάρχουν και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το Φθινόπωρο οι νύφες δεν πρέπει να ξεχνούν την εσάρπα τους, τα γάντια τους αλλά και μια λευκή μεγάλη ομπρέλα για να είναι σίγουρες ότι κανένα απρόοπτο δεν θα χαλάσει την τέλεια φροντισμένη εμφάνισή τους.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.pinterest.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο