Κτήματα γάμου με πισίνα

Κτήματα γάμου με πισίνα

Ο καιρός ανοίγει και η διάθεση όλων μας για το υγρό στοιχείο γίνεται όλο και πιο έντονη. Η όαση δροσιάς που προσφέρει μια πισίνα μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη. Αυτό θα πρέπει να έχετε στον νου σας καθώς θα επιλέγετε το κατάλληλο κτήμα γάμου στο οποίο θα οργανώσετε την δεξίωσή σας όσοι πρόκειται να παντρευτείτε μέσα στο καλοκαίρι.

Για να γίνει πιο εύκολη η επιλογή καλό θα είναι να έχετε αποφασίσει πρώτα τι είδους παροχές θέλετε να έχει το κτήμα, πέραν της πισίνας δηλαδή, και μόλις καταλήξετε σε αυτά θα είναι πιο εύκολο να διαλέξετε ποια πισίνα σας αρέσει, με βάση τον σχεδιασμό της, για να δημιουργήσετε το απαραίτητο σκηνικό για εσάς.

Όλα τα ζευγάρια, για την δεξίωση του γάμου τους, έχουν προγραμματίσει μια σειρά από διαδικασίες οι οποίες με το κατάλληλο σκηνικό μπορούν να απογειώσουν το αποτέλεσμα και μαζί του να απογειώσουν και τον ενθουσιασμό των καλεσμένων σας. Αυτό το ιδανικό σκηνικό μπορεί να σας το προσφέρει η πισίνα με τον σχεδιασμό της και ταιριαστό περιβάλλοντα χώρο.

Μπορεί να δείτε πισίνες με γέφυρες μεγάλες ή μικρές, χαμηλές ή ψηλές, όποιο κι αν είναι το γούστο σας είναι βέβαιο πως τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι θα εκμεταλλευτούν το σκηνικό για καταπληκτικές φωτογραφίες, οπότε μην ξεχάσετε να το συμπεριλάβετε στον στολισμό.

Σε κάποιες άλλες μπορεί να την έχουν κατασκευάσει με ιδιαίτερο σχήμα και να της έχουν προσθέσει φωτορρυθμικά εντός και εκτός νερού, κάνοντάς την εκπληκτικό θέαμα το οποίο θα κλέβει την παράσταση κάποιες φορές.

Αν αναζητάτε ιδιαίτερο design, τότε ίσως θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο κτήμα δεξιώσεων γάμου που να έχει ένα μπαρ ή κάποια άλλη σχετική με την περίσταση κατασκευή δίπλα στην πισίνα, ώστε να δώσει μια ξεχωριστή νότα στο ύφος της δεξίωσης.

Για όλα αυτά υπάρχει ακόμα μια βασική προϋπόθεση, ο κήπος. Σε κάθε αξιόλογο κτήμα το οποίο είναι για γάμους και οι ιδιοκτήτες του έχουν τέτοιο γούστο, ώστε να διαθέτει εκτός από πισίνα και κήπο, τα οποία χρειάζονται επιπλέον φροντίδα. Είναι βέβαιο πως και η αρχιτεκτονική ολόκληρου του κήπου θα είναι ανάλογα φροντισμένη, ώστε να αγκαλιάζει αρμονικά την πισίνα και να δημιουργούν υπέροχες εικόνες για να τις απολαύσετε με τους καλεσμένους σας, αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: Κτήμα Βέλλη

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο