Ζητείται γαμπρός

Ζητείται γαμπρός

Η μάνα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ζωή μιάς κοπέλας, που ανησυχεί για την αποκατάστασή της, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον. Βεβαίως, η ανησυχία της καλύπτει και το θέμα του γάμου. "Πότε θα παντρευτεί η κόρη μου; Περνούν τα χρόνια και ένα καλό παιδί δεν γνωρίζει. Όλες οι άλλες φίλες της έχουν ήδη παντρευτεί." Τέτοιου είδους προβληματισμοί, θα οδηγήσουν μερικές μανάδες σε πιο ακραία μέτρα.

Η απελπισμένη μάνα που θέλει να παντρέψει όσον το δυνατόν γρηγορότερα την μεγαλοκοπέλα της, είναι ικανή για όλα. Σαν πρώτο βήμα, φροντίζει να γνωρίζουν όλοι πως η κόρη της είναι αδέσμευτη και διαθέσιμη. Προικίζει την κοπέλα με όλα τα καλά του κόσμου, προκειμένου να καλύψει όλα τα ανδρικά γούστα.

Από την άλλη πλευρά, φροντίζει η κόρη της να έχει μια μεγάλη γκάμα πιθανών συζύγων για να διαλέξει από την αφρόκρεμα του κοντινού περιβάλλοντος της οικογένειας. Μια τέτοιους είδους μητέρα, είναι σίγουρο πως θα οργανώσει και τυφλά ραντεβού, θα μεγαλοποιήσει τις καταστάσεις και θα "βάλει λόγια" στα δυο πρόσωπα.

Μια τέτοια υπερβολική και απεγνωσμένη συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανόν να περάσει και στην ίδια την κόρη. Σίγουρα έχουμε ακούσει για κοπέλες, μικρότερης, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που είναι ικανές για τα πάντα, προκειμένου να παντρευτούν. Ακολουθούν διάφορα μοτίβα συμπεριφοράς που πιθανόν έχουν διαβάσει σε κάποιο ειδικό για γαμπρούς περιοδικό, ενώ το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να ρεζιλεύονται και να προκαλούν αποστροφή στο ανδρικό φύλο. Όλες οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουμε, πως εμπλουτίζοντας τον εσωτερικό μας κόσμο και έχοντας μια ευπρεπής εμφάνιση, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για όλες μας.

Συντάκτης: Γεωργίου Παυλίνα
Φωτογραφία: yandex.by

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο