Άρθρα Γάμου

Ζητειται γαμπρός

Ζητειται γαμπρός

Η μάνα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ζωη μιάς κοπέλας,που ανησυχεί για την αποκατασταση της, περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλον. Βεβαιως, η ανησυχία της καλύπτει και το θέμα του γάμου. "Ποτε θα παντρευτεί η κόρη μου; Περνουν τα χρόνια και ενα καλό παιδί δεν γνωρίζει. Ολες οι άλλες φίλες της έχουν ήδη παντρευτεί." Τετοιου είδους προβληματισμοι,θα οδηγήσουν μερικές μανάδες σε πιο ακραια μέτρα.

Η απελπισμένη μάνα που θέλει να παντρέψει όσον το δυνατόν γρηγορότερα την μεγαλοκοπελα της, είναι ικανή για ολα. Σαν πρώτο βήμα,φροντίζει να γνωριζουν όλοι πως η κόρη της είναι αδεσμευτη και διαθέσιμη. Προικιζει την κοπέλα με ολα τα καλά του κόσμου, προκειμένου να καλύψει ολα τα ανδρικα γουστα.

Απο την άλλη πλευρά, φροντίζει η κόρη της να έχει μια μεγάλη γκαμα πιθανων συζύγων για να διαλέξει απο την αφροκρεμα του κοντινού περιβαλλοντος της οικογενείας. Μια τέτοιους είδους μητέρα, είναι σίγουρο πως θα οργανώσει και τυφλά ραντεβού,θα μεγαλοποιησει τις καταστάσεις και θα "βάλει λόγια"στα δυο πρόσωπα.

Μια τέτοια υπερβολική και απεγνωσμενη συμπεριφορά,είναι πολύ πιθανόν να περάσει και στην ίδια την κόρη. Σιγουρα έχουμε ακούσει για κοπέλες,μικρότερης η μεγαλυτερης ηλικίας, που είναι ικανες για τα πάντα, προκειμένου να παντρευτούν. Ακολουθουν διαφορα μοτιβα συμπεριφορας που πιθανόν έχουν διαβάσει σε κάποιο ειδικό για γαμπρούς περιοδικό, ενώ το μονο που πετυχαινουν, είναι να ρεζιλευονται και να προκαλούν αποστροφή στο ανδρικό φυλο. Ολες οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουμε πως εμπλουτιζοντας τον εσωτερικό μας κόσμο και εχοντας μια ευπρεπής εμφάνιση, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για όλες μας.

Συντάκτης: Γεωργίου Παυλίνα

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο