Όμορφη στα ροζ – Ρομαντισμός και ελπίδα

Όμορφη στα ροζ – Ρομαντισμός και ελπίδα

Οι ροζ τριανταφυλλένιες αποχρώσεις θα είναι για πάντα συνδεδεμένες με την έννοια της αγάπης και του έρωτα, κάνοντάς το αυτομάτως μια απολύτως φυσική επιλογή για τις νύφες που αναζητούν τα χρώματα του γάμου τους!

Το ροζ επίσης μεταδίδει ένα μήνυμα ελπίδας και πίστης, δεδομένου ότι εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να υποστηρίζουν όσες υποφέρουν και πλήττονται από καρκίνο του μαστού, μέσω του Εθνικού Ιδρύματος Καρκίνου του Μαστού και της Ημέρας Ροζ Κορδέλας του Αντικαρκινικού Συμβουλίου.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα αγαπημένα ροζ αξεσουάρ, ιδιαίτερα δε, σε εκείνα που υποστηρίζουν αυτές τις εμπνευσμένες πρωτοβουλίες:

1. Διαλέξτε ένα ζευγάρι γαμήλιες γόβες, διακοσμημένες με ροζ σατέν κορδέλες που να δένουν στο πίσω μέρος τους ή για πιο έντονο ροζ εφέ, στο μπροστινό!

2. Το νυφικό σας τσαντάκι να είναι ένα ροζ clutch με πούπουλα για ένα πολύ ρομαντικό baby pink  αποτέλεσμα, όπως το Forever New – Lovebird feather clutch (παραγγελία και αγορά μέσω ίντερνετ).

3. Η ανθοδέσμη σας μπορεί να είναι γεμάτη με ροζ λουλούδια, πάνω στα οποία να έχει διασκορπιστεί αστραφτερή σκόνη, στρας, ακόμα και μικρές πούλιες για extra girlie και glam χαρακτήρα!

4. Τέλος, τα κοσμήματά σας να έχουν ροζέ λεπτομέρειες, όπως το καντράν του ρολογιού σας, η πέτρα στο κολιέ σας, οι πέτρες στο βραχιόλι, και φυσικά στα σκουλαρίκια σας.

5. Το νυφικό σας μακιγιάζ θα μπορούσε να εντυπωσιάσει με το ρομαντισμό που θα αποπνέει αν σε αυτό διαλέξετε να πρωταγωνιστήσει ένα ροζ με περλέ ή σατέν λάμψη κραγιόν ή αντίστοιχα lip gloss. Ακόμα καλύτερα, φροντίστε το μανικιούρ σας να έχει μια extra δόση ροζ, επιλέγοντας  ένα γαλλικό σε μακριά τετράγωνα νύχια, όπου οι άκρες τους θα είναι βαμμένες και ζωγραφισμένες με ροζέ λεπτομέρειες όπως λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα, καρδούλες και τελευταία στρώση ένα glitter effect όπως το αγαπημένο ροζ της Erre Due No. 988!

Συντάκτης: Μαριάννα Στεφανίδου
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο