Πρόβα Νυφικού

Πρόβα Νυφικού

Από τότε που ήμασταν μικρά κορίτσια ονειρευόμασταν την ημέρα του γάμου μας. Εκείνο το γραφικό εκκλησάκι έξω από το χωριό που είναι ιδανικό για να τελεστεί το μυστήριο, την αίθουσα του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει την δεξίωση, μα πάνω από όλα το νυφικό μας.

    Θα είναι μακρύ ή κοντό; Λευκό ή χρωματιστό; Στράπλες; Έξωμο; Με ουρά;

Η επιλογή του νυφικού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Οι προτάσεις και οι υποδείξεις της μόδας δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τόσο, γιατί το νυφικό δεν είναι ένα απλό ρούχο. Το τέλειο νυφικό είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό μας. Θα πρέπει να αναδεικνύει τα προσόντα μας και να μην τονίζει τις ατέλειές μας. Η εποχή που θα γίνει ο γάμος είναι ένα ακόμη σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του κατάλληλου νυφικού. Το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να διαλέξουμε πιο λεπτά υφάσματα ενώ τον χειμώνα το αντίθετο.

Θα πρέπει επίσης να ταιριάζει με το στυλ του γάμου που επιλέξαμε καθώς και με την προσωπικότητά μας. Τέλος, το γούστο της καθεμιάς είναι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε διάφορα στυλ και είδη που μπορεί να μας αρέσουν όπως νυφικά με χάντρες, κεντημένα, με δαντέλα, με φτερά κ.ά. Η επιλογή του νυφικού είναι μάλλον η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να πάρει μια μέλλουσα νύφη, μετά από αυτή του γαμπρού ασφαλώς! Είναι το άλφα και το ωμέγα στο μυστήριο του γάμου.

Χαρείτε λοιπόν το νυφικό σας και απολαύστε την ημέρα του γάμου σας!

Να ζήσετε!


Συντάκτης: Μαρία Νταβά
Φωτογραφία: boards.weddingbee.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο