Άρθρα Γάμου

Επιχείρηση: Σκρουτζ Μακ Ντακ

Επιχείρηση: Σκρουτζ Μακ Ντακ

Ποιος δε θυμάται τον αγαπημένο ήρωα των παιδικών μας χρόνων που είχε άπειρα χρήματα και παρόλαυτα φρόντιζε να εξοικονομεί κι άλλα?

Ένας γάμος μπορεί να αποδειχθεί δαπανηρή υπόθεση ειδικά αν δεν καταφέρετε να οργανωθείτε οικονομικά ειδικά αν αναλογιστούμε πως: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! Καλές οι υπερβολές αλλά στους καιρούς που ζούμε λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι σοφό να αποτανθείτε σε τράπεζα για δάνεια ή να φουσκώσετε τις πιστωτικές σας κάρτες. Μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε χρήματα με μικρά τρικς.

Φροντίστε ώστε ο στολισμός της εκκλησίας να μεταφερθεί και στη δεξίωση. Μπορείτε να παραγγείλετε λουλούδια κι απευθείας από τον παραγωγό και να ζητήσετε από τη αγαπημένη σας διακοσμήτρια να φτιάξει τις συνθέσεις!

Μην εμπιστεύεστε προφορικές συμφωνίες με τους προμηθευτές σας. Όλα να τα έχετε εγγράφως.

Βάλτε deadline στις επιβεβαιώσεις των προσκεκλημένων ώστε να είστε σίγουροι για τα άτομα που θα έρθουν χωρίς αμφιβολίες. Πριν δεσμευτείτε σε ο,τιδήποτε αναλογιστείτε αν σας χρειάζεται απαραίτητα.

Για παράδειγμα η γνωστή σας από το λύκειο μπορεί να είναι κατάλληλη να προσέχει τα πιτσιρίκια και να τα διασκεδάζει κατά τη δεξίωση. Είναι απαραίτητο να προσλάβετε έξτρα κλόουν?

Ο κολλητός σας είναι επαγγελματίας Dj και μπορεί να το θεωρεί τιμή να παίξει στο γάμο σας. Δεν βλάπτει κανένα να τον ρωτήσετε κι εννοείται πως θα γλυτώσετε αρκετά τα οποία μπορείτε να τα επενδύσετε αλλού.

Απλοποιήστε τη διακόσμηση! Δεν χρειάζονται όλες οι φαμφάρες και τα χρυσοποίκιλτα τραπεζομάντηλα.

Επιδιώξτε πακέτα προσφορών όπου για παράδειγμα μπορείτε να κλείσετε σε μια τιμή όλα τα μακιγιάζ των γυναικών της οικογένειας ή όλα τα μανικιούρ.

Όπως κι αν αποφασίσετε να κινηθείτε προσπαθήστε να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με το μικρότερο οικονομικό έξοδο.

Συντάκτης: Μαριάννα ΣτεφανίδουΔεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο