Γάμος και δεξίωση σε κτήμα

Γάμος και δεξίωση σε κτήμα

Το ωραίο, καταπράσινο  περιβάλλον, οι φροντισμένες και πολυτελώς διακοσμημένες εσωτερικές αίθουσες, οι παροχές και διευκολύνσεις, η άνεση χώρου αλλά και η τάση της εποχής συμβάλλουν στο να επιλέγουν οι μελλόνυμφοι κάποιο από τα πάμπολλα κτήματα γάμου που διαθέτει και εκκλησάκι, ώστε να τελεστεί εκεί το Μυστήριο και, κατόπιν, να ολοκληρώσουν αυτήν την αξέχαστη ημέρα τους με την γαμήλια δεξίωση.

Πρόκειται για ενδιαφέρουσα και συμφέρουσα επιλογή, καθώς οι καλεσμένοι και το ζευγάρι δεν θα ταλαιπωρηθούν με μετακινήσεις, ενώ θα απολαύσουν τόσο την τελετή σε γραφικό ναό και θαυμάσιο περιβάλλοντα χώρο, όσο και την γαμήλια γιορτή σε ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν κτήματα δεξιώσων με εκκλησάκι στα βόρεια και νότια προάστια των Αθηνών, στα Μεσόγεια, στην Θεσσαλονίκη και σε κάθε πόλη. Σε ορισμένα μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να τελέσετε ορθόδοξο και καθολικό γάμο, εάν σκοπεύετε διπλή τελετή λόγω ετερόδοξου συντρόφου, αφού βεβαίως υπάρξει η σχετική συνεννόηση με τους υπεύθυνους του κτήματος.
Συνιστούμε, πάντως, να ερευνήσετε διακριτικά αν ο ιερέας έχει την άδεια της Μητρόπολης να τελεί γάμο, καθώς παλαιότερα υπήρξαν δυσάρεστες εκπλήξεις από αποσχηματισμένο ή και ψεύτικο ιερέα...

Το κόστος της οργάνωσης του γάμου και της δεξίωσης του γάμου  σας σε κτήμα με εκκλησάκι διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, την ημέρα και την εποχή  και τις παροχές που θα ζητήσετε.
Συνήθως, διατίθενται πακέτα προσφορών, που περιλαμβάνουν από την διεκπεραίωση των διαδικασιών του γάμου και τον στολισμό της εκκλησίας, μέχρι το menu, τη μουσική κάλυψη και την γαμήλια τούρτα.

Με τις ευχές μας!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: Κτήμα ΑΣΤΡΑ PRIVATE CLUB

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο