Τα πάντα για τον γάμο Σας!
logo-www.gamosguide.eu
facebook facebook facebook image twitter image myspace image g+ youtube image blog gamos guide image pinterest image add this image rss image telephone Gamos Guide

Λουλούδια γάμου

Λουλούδια γάμου image

Η Εκκλησία το σημείο της τέλεσης του μυστηρίου, τόπος ιερός, ο Οίκος του Θεού, το σημείο της ένωσης του ζευγαριού με τα λόγια του παππά. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στο στολισμό του ιερού αυτού χώρου.
Αφού πρώτα πάρουμε την έγκριση του ιερέως, η διακόσμηση της εκκλησίας δεν θα πρέπει να είναι βαρυφορτωμένη, ούτε και υπερβολική, αλλά να είναι λιτή και καλαίσθητη. Άλλωστε, ο στολισμός των εκκλησιών με τους τρούλους τις τοιχογραφίες και τις εικόνες είναι τόσο ωραίος ώστε οτιδήποτε υπερβολικό δεν θα είναι και καλαίσθητο. Η μυρωδιά των λουλουδιών θα πρέπει να είναι διακριτική και όχι αποπνικτική.
Τα λουλούδια τοποθετούνται πάντα στην είσοδο, αλλά και από την δεξιά και αριστερή πλευρά του ζευγαριού και φυσικά έξω από το ιερό. Συνήθως προτιμούνται τα λευκά λουλούδια, όπως κρίνοι και τριαντάφυλλα και οτιδήποτε άλλο από λουλούδια σε λευκό. Αποφεύγονται τα έντονα χρώματα.
Το ίδιο εντυπωσιακός θα πρέπει να είναι και ο στολισμός του αυτοκινήτου που θα συνοδεύσει την νύφη και τον γαμπρό στην εκκλησία, αλλά και στην συνέχεια τους νεόνυμφους στην δεξίωση. Ένας λιτός στολισμός με λουλούδια ίδια με τα λουλούδια της εκκλησίας θα ήταν το ιδανικότερος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Εκεί όμως που θα επικεντρωθούν τα βλέμματα είναι στην νυφική ανθοδέσμη, όπου θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια. Φροντίστε να γίνει από έναν επαγγελματία ανθοπώλη. Να σας ετοιμάσει μια ωραία σύνθεση με λουλούδια της αρεσκείας σας για να γοητεύσετε...

Συντάκτης: Ελένη Αρβανίτη