Κτήματα γάμου με εκκλησάκι

Κτήματα γάμου με εκκλησάκι

Μετά από μια εποχή με αυστηρά μέτρα ασφαλείας για αποστάσεις και ατομική υγιεινή δεν θα γινόταν να μην έχουμε αποκομίσει όλοι μας την επίγνωση στο να είμαστε προσεκτικοί, το αίσθημα της ευθύνης προς τους γύρω μας και τη σοφία να προνοούμε, ώστε να μην διατρέχουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας άμεσο κίνδυνο από οποιαδήποτε υγειονομική απειλή. Η ζωή συνεχίζεται και εμείς καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα με όπλο τις καλά προσεγμένες επιλογές και με ασπίδα τη γνώση.

Ο γάμος, για πολλά ζευγάρια, έχει γίνει σπαζοκεφαλιά, διότι δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή, ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των αγαπημένων τους αλλά και να μην αναγκαστούν οι ίδιοι να μην επιλέξουν γάμο σε εκκλησία ή ακόμη και να αναβάλλουν επ’ αόριστον τον πολυπόθητο γάμο τους.

Θέλοντας να κάνουμε μια απόπειρα στο να δώσουμε λύση στο πρόβλημα αυτό θα δούμε σε αυτό το άρθρο πως ένας γάμος σε κτήμα το οποίο διαθέτει εκκλησάκι ή υπάρχει κάποιο σε πολύ κοντινή ακτίνα από αυτό.

Τα κτήματα γάμου με εκκλησάκι ήταν πάντα η καλύτερη επιλογή για όσους ήθελαν να μην ταλαιπωρούν τους καλεσμένους τους αλλά και να μην ταλαιπωρούνται οι ίδιοι με περιττές μετακινήσεις, άσκοπες καθυστερήσεις και βασανιστική αναζήτηση θέσης παρκαρίσματος. Όλα αυτά αποφεύγονται όταν το κτήμα που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση μετά τον γάμο διαθέτει εντός του χώρου, ή και σε μικρή απόσταση από αυτό, κάποιο εκκλησάκι. Έτσι με μια διαδρομή και με ένα παρκάρισμα μελλόνυμφοι και καλεσμένοι θα ζήσουν την λαμπρή αυτή μέρα μέσα σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία.

Με βάση τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί και την ευθύνη που έχει αναλάβει ο κάθε ιδιοκτήτης ανάλογου κτήματος προς τους μελλόνυμφους αλλά και τους καλεσμένους τους, σε κάθε κτήμα δεξιώσεων που φιλοδοξεί να συνεχίσει να υπάρχει στον χώρο του γάμου, έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα. Στα κτήματα που διαθέτουν εκκλησάκι οι καλεσμένοι, καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου θα μπορούν να βρίσκονται καθισμένοι σε απόσταση ασφαλείας ακριβώς έξω από το εκκλησάκι όπου τελείται το μυστήριο ή και σε άλλο χώρο του κτήματος και να παρακολουθούν τη δεξίωση μέσω απευθείας σύνδεσης . Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια θα είναι ξεκάθαρα διασφαλισμένη.

Μη φοβάστε λοιπόν να το τολμήσετε, απλά κάντε την απαραίτητη αναζήτηση για το κατάλληλο κτήμα γάμου και βεβαιωθείτε πως όλα τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται αλλά και πως υπάρχουν όλες οι άδειες.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: κτήμα Filoxenia

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο