Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήρια Γάμου

Αυτή η κόλλα χαρτί, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται, για κάποιους έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γιατί πάνω της έχουν αποτυπωθεί συγκινήσεις και χαρές μιας σημαντικής ημέρας για σάς. Αποτελεί το μέσο ενημέρωσης, ώστε να έχετε κοντά σας την ημέρα του γάμου σας, συγγενείς και φίλους που θα χαρούν με την χαρά σας..

Θα πρέπει να ξεκινήσετε με την λίστα των ατόμων που θέλετε να καλέσετε. Συνήθως οι λίστες είναι δυο, μια του ζευγαριού όπου καλεί τους φίλους του και μια των γονέων όπου καλούν τους συγγενείς. Σίγουρα πρέπει να σταλούν εγκαίρως, κατά προτίμηση 4 έως 6 εβδομάδες πριν την ημέρα του γάμου σας. Μην ξεχαστείτε να ξεχωρίσετε τα προσκλητήρια γάμου, σε αυτούς που καλείτε μόνο στην εκκλησία και σε αυτούς που είναι καλεσμένοι και στην δεξίωσή σας. Δείξτε μεγάλη προσοχή σε αυτό τον διαχωρισμό γιατί συνηθίζεται να δημιουργούνται ανεπιθύμητες παρεξηγήσεις.

Η επιλογή του προσκλητηρίου είναι προσωπικό θέμα και γούστο, οπότε για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα εμπνευστείτε από προσκλητήρια προηγούμενων γάμων, αλλά επισκεφτείτε και ανάλογα τυπογραφεία όπου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα.

Σας προτείνουμε μικρά και λιτά κείμενα που δεν κουράζουν, χαραγμένα ανάγλυφα πάνω σε λευκό ή μπεζ χαρτί, τοποθετημένο σε φάκελο αρκετά σοβαρό για την περίσταση. Φυσικά στο φάκελο και στο πάνω μέρος του προσκλητήριου θα πρέπει να αναγράφονται με καλλιγραφικά γράμματα τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού. Στο εξωτερικό του φακέλου αναγράψτε με το χέρι, με καθαρά και μεγάλα γράμματα ολόκληρο το όνομα του καλεσμένου σας στον οποίο απευθύνεται η πρόσκληση.

Να ξέρετε ότι ένα προσκλητήριο που σας εκφράζει... δημιουργεί την πρώτη εικόνα για τους καλεσμένους σας, αλλά αποτελεί και ένα αγαπημένο ενθύμιο για τα σημαντικά σας πρόσωπα  όπου... μπορεί να το κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή..

Συντάκτης: Αρβανίτη Ελένη
Φωτογραφία: blog.snehalaya.org/2014/07/

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο