Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη

Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη

Μήνας του μέλιτος στην Ευρώπη

Ο μήνας του μέλιτος. Οι καλύτερες διακοπές που θα ζήσει το ζευγάρι και πολλές φορές οι μόνες που κάνει στο εξωτερικό.

Η Ευρώπη είναι ο προορισμός που θα διάλεγε κάθε ζευγάρι που θέλει να μείνει κοντά στην Ελλάδα, τις συνθήκες ζωής και πολιτισμό της. Η ήπειρος αυτή δεν είναι εντελώς άγνωστη και διαφορετική, αφού και η Ελλάδα είναι μια χώρα της, οπότε κάνοντας το γαμήλιο ταξίδι σας εκεί μπορείτε να απολαύσετε τα αξιοθέατα της χώρας, που θα επιλέξετε, αλλά χωρίς να είναι τελείως ξένος ο τρόπος ζωής τους.

Για να βρείτε την κατάλληλη χώρα για εσάς ανάμεσα σε όλες αυτές τις ομορφιές που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, μπορείτε να ανοίξετε έναν χάρτη, μαζί με τον σύντροφό σας, και να επισημάνετε τους προορισμούς που σας αρέσουν βάση της χώρας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Αν η διάθεσή σας είναι ρομαντική επιλέξτε από την Ιταλία την Βενετία. Εκεί θα έχετε μια όμορφη πόλη που απαρτίζεται από πολλά μικρά νησάκια και οι διαδρομές είναι γεμάτες πλακόστρωτα και γέφυρες. Τι να πούμε για τις ρομαντικές βόλτες με την γόνδολα! Η βαρκάδα αυτή είναι εμπειρία ζωής.

Αν πάλι θέλετε ρομαντισμό αλλά και κοσμοπολίτικη ζωή τότε στην Γαλλία και ακόμη καλύτερα στο Παρίσι θα ζήσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας στην πόλη του φωτός και του έρωτα. Βόλτες στον Σηκουάνα πάνω σε ποταμόπλοιο, καφέ στα πασίγνωστα μπιστρό της και φυσικά ο Πύργος του Άιφελ πάντα μπροστά σας.  

Για αυτούς που προτιμούν την ένταση μια σύγχρονης πόλης, τα θέατρα αλλά και την περιήγηση σε όμορφα μουσεία τότε η επιλογή που σας προτείνουμε είναι το Λονδίνο. Η πόλη που έχει καεί και έχει ξαναχτιστεί αρκετές φορές, με νέα και παλαιότερα κτήρια να θυμίζουν την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας. Τα δεκάδες θέατρα που υπάρχουν παίζουν παραστάσεις ορόσημο για την τέχνη και τον πολιτισμό της σύγχρονης εποχής. Τα μουσεία της είναι εξαιρετικά και φυσικά το παλάτι είναι αξιοθέατο και μόνο εξωτερικά.

Η Μάλτα είναι ένα όμορφο νησί της Μεσογείου με έντονη ιστορία. Το νησί των Ιπποτών όπως λέγεται. Με ατμόσφαιρα από άλλη εποχή θα σας μαγέψει και θα σας μεταφέρει στην καθημερινότητα της εποχής αυτής.

Η Ισπανία είναι μια χώρα για έντονες συγκινήσεις. Έχει ότι μπορείτε να σκεφτείτε από ρομαντικούς προορισμούς έως αρένες για ταυρομαχίες. Τα ιστορικά σημεία της εμπνέουν ακόμη και σήμερα ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί καλλιτέχνες έχουν διαλέξει αυτή τη χώρα για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τα έργα τους.

Η Πράγα είναι ακόμη ένας πολύ όμορφος προορισμός για τους ρομαντικούς, αφού οι εκπληκτικές της γέφυρες και οι περίπατοι στα πλακόστρωτα σοκάκια δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα. Φυσικά οι φιλότεχνοι δεν θα παραλείψουν να επισκεφθούν το Μαύρο Θέατρο της Πράγας, αυτό το σύμβολο της τέχνης και πολιτισμού.

Οι πόλεις της Ευρώπης είναι τόσες πολλές και το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι τι θέλετε εσείς να δείτε και να ζήσετε για να σηματοδοτήσει την αρχή της νέας σας ζωής.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.blog.pickyourtrail.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο