Κτήματα Βαρυμπόμπη

Κτήματα Βαρυμπόμπη

Για μια γαμήλια δεξίωση πολλών αστέρων, η Βαρυμπόμπη διαθέτει υπέροχα κτήματα γάμου με θαυμάσια θέα, από τα πλέον ακριβά μάλιστα στην Ελλάδα, καθώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι υψηλοτάτου επιπέδου και οι χώροι εκλεκτής διαμόρφωσης.
Μία γαμήλια δεξίωση εκεί αφορά εύπορα έως πολύ εύπορα πρόσωπα, χωρίς να αποκλείονται όμως ζευγάρια με χαμηλότερα εισοδήματα, καθώς κατά καιρούς υπάρχουν δελεαστικές προσφορές.
    Τα κτήματα Βαρυμπόμπης διαθέτουν τις απαιτούμενες εκ του νόμου άδειες λειτουργίας καθώς και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Η δυναμική των χώρων δεξίωσης είναι μεν για μεγάλο αριθμό ατόμων, πριν όμως επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς κτήμα, θα πρέπει να έχετε υπολογίσει το πλήθος των καλεσμένων σας με απόκλιση 10%.
    Οι χώροι στάθμευσης είναι επαρκέστατοι, με έμπειρους παρκαδόρους, υπάρχει εύκολη πρόσβαση, η τοποθεσία είναι μαγευτική και το προσωπικό των κτημάτων γάμου, έμπειρο και ευγενές, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και άψογα. Θέματα υγιεινής και πυρασφάλειας δεν θα σας απασχολήσουν, καθώς οι αυστηρές προδιαγραφές περί αυτών των θεμάτων τηρούνται απολύτως.
    Τα κτήματα γάμου στη Βαρυμπόμπη διαθέτουν ιδιαίτερα πολυτελείς εσωτερικούς χώρους με ακριβά έπιπλα και υφάσματα, πολυέλαιους, τζάκι, ακριβό ξύλο και πέτρα, εξαίρετα διακοσμητικά στοιχεία. Κάποια διαθέτουν και μικρότερης χωρητικότητας αίθουσες, για την εξυπηρέτηση λιγότερο πολυπληθών γαμήλιων δεξιώσεων.
Η υψηλή αισθητική των αιθουσών και η εξαίσια θέα δίνουν στη γαμήλια δεξίωση πολυτελές στυλ.
    Οι εξωτερικοί χώροι είναι ανετότατοι, καταπράσινοι και πολύ περιποιημένοι, με γκαζόν, φροντισμένα παρτέρια και ωραία δέντρα.
Σχεδόν όλα τα κτήματα γάμου διαθέτουν πισίνα, στον χώρο της οποίας μπορούν να τοποθετηθούν μπουφέδες ή ό,τι άλλο θελήσετε.
Υπάρχουν κτήματα γάμου με μαγευτική λίμνη, ενώ τα περισσότερα διαθέτουν γραφικό εκκλησάκι, για την περίπτωση που αποφασίσετε να τελέσετε τη γαμήλια τελετή εκεί.
    Τα μενού επιμελούνται εμπειρότατοι chef, οι οποίοι θα σας προτείνουν και θα σας συμβουλέψουν. Τα υλικά για τα φαγητά και τα γλυκά είναι φρεσκότατα και πολλά κτήματα έχουν πολύ ενημερωμένη κάβα με εκλεκτά κρασιά. Συζητείστε με τον σομελιέ και τον σεφ περί εδεσμάτων και οίνων.
    Τα σερβίτσια και τα τραπεζομάντηλα, οι πετσέτες και τα ποτήρια, όλα είναι καλόγουστα   και πολυτελή.
Η διακόσμηση θα είναι όσο χλιδάτη επιθυμείτε, ο φωτισμός και οι ηχητικές εγκαταστάσεις άριστα, ο ανθοστολισμός υπέροχος, ενώ αν επιθυμείτε πυροτεχνήματα, ειδικά εφέ και special φωτισμούς, θα φροντίσουν να σας ικανοποιήσουν απόλυτα.
     Για τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας  θα υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα, τόσο για το φαγητό τους όσο και για τη διασκέδασή τους. Πολλά κτήματα της Βαρυμπόμπης διαθέτουν παιδική χαρά ή εσωτερικό παιδότοπο.
    Αν η δεξίωσή σας γίνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η γοητεία του τζακιού, η άψογη ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου και η θέα από ωραιότατες τζαμαρίες είναι σκέτη μαγεία.
Καλό είναι ό,τι κανονίσετε να το διασφαλίσετε με συμβόλαιο.
     Εάν ονειρεύεστε έναν σικάτο, πολυτελή χώρο για μιαν αξέχαστη γαμήλια δεξίωση, κανονίστε εγκαίρως τη διοργάνωσή της σε κάποιο από τα κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη, στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: Kτήμα Casarma

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο