Δεξίωση γάμου με Αιγαιοπελαγίτικο φόντο

Δεξίωση γάμου με Αιγαιοπελαγίτικο φόντο

Γάμος και δεξίωση σε νησί.

Ο καιρός ανοίγει η διάθεση αλλάζει και η ιδέα να γίνει ο γάμος σας σε ένα νησί δείχνει η ιδανική επιλογή. Η νησιωτική Ελλάδα έχει χάρες και ομορφιές που θα τις ζήλευε και το πιο όμορφο θέρετρο της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που όλοι ζητάνε μια θέση στα νησιά μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πρακτορεία ανά τον κόσμο διοργανώνουν γάμους στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου.

Αν είστε από νησί και κάνετε τον γάμο σας εκεί, τότε όλα είναι πιο εύκολα και απλά, όσους καλεσμένους και αν έχετε. Πολύ πιθανό οι περισσότεροι καλεσμένοι σας να διαθέτουν εκεί σπίτι ή εξοχικό οπότε το κόστος για εσάς θα είναι μικρότερο. Αν όμως δεν είναι η καταγωγή σας από κάποιο νησί τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα πρακτορείο ταξιδίων ή σε γραφεία οργάνωσης γάμου, ώστε να σας προτείνουν και να σας βοηθήσουν να κάνετε σωστότερη επιλογή του νησιού και καλύτερη οργάνωση για έναν τέτοιο γάμο.

Μπορείτε να βρείτε λύσεις για κάθε πορτοφόλι. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε κοντινούς προορισμούς ώστε το κόστος να μην είναι απαγορευτικό και το αποτέλεσμα να είναι εξίσου ικανοποιητικό. Μια καλή οργάνωση στην λίστα των καλεσμένων και το έγκαιρο κλείσιμο των εισιτηρίων και των δωματίων θα είναι μια καλή αρχή. Αν επιλέξετε η ημερομηνία του γάμου να είναι στην αρχή ή στο τελείωμα της σεζόν τότε οι τιμές θα είναι χαμηλότερες και το νησί δεν θα έχει πάρα πολύ κόσμο, άρα οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και ευκολότερες.

Αφού βρείτε το κατάλληλο νησί θα πρέπει να ασχοληθείτε με την γαμήλια δεξίωση. Μπορεί να βρείτε από την αρχή ένα από τα ξενοδοχεία δεξιώσεων που θα είναι κατάλληλο για να μείνετε αλλά και για να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας σε κάποια από τις αίθουσες δεξιώσεων ή στο roof garden αν διαθέτει. Ίσως όμως να υπάρχει παραλιακό κέντρο - αίθουσα ή χώρος με ιδιαίτερη θέα και θέση στο νησί που να σας αρέσει περισσότερο. Στην Ρόδο για παράδειγμα υπάρχει το Κάστρο και η Παλιά Πόλη. Στην Σαντορίνη η Καλντέρα. Στην Μυτιλήνη η Αγιάσο που είναι ένας πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός. Αναζητήστε αυτό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας αλλά και την τέρψη των οφθαλμών σας.

Για να έχει επιτυχία το μενού της δεξίωσης επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του χώρου που θα επιλέξετε και ζητήστε τους να σας κάνουν μια ολοκληρωμένη παρουσίασή του και αφού καταλήξετε, τότε ζητήστε το και γραπτά ώστε να μην υπάρχουν αποκλείσεις στο τέλος. Κάντε το ίδιο και με τα υπόλοιπα θέματα δηλαδή μουσική, πυροτεχνήματα και άλλες παροχές που έχετε ζητήσει.

Αφιερώστε χρόνο στο να επισκεφθείτε νωρίτερα το νησί και να καταλήξετε για τον τόπο παραμονής, την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης. Ένα είναι σίγουρο πως όλη την ομορφιά της Ελλάδας μπορείτε να την βρείτε σε ένα νησί.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: Κτήμα VILLA VISTA

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο