Δεξίωση γάμου με θέα αρχαιολογικό χώρο

Δεξίωση γάμου με θέα αρχαιολογικό χώρο

Οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας είναι τόσες πολλές. Πάντα είναι δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα. Τώρα, ακόμη μια πρόταση έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές αυτές με νέα αύρα, αρχαιοελληνική. Η πρότασή μας είναι δεξίωση γάμου με θέα αρχαιολογικό χώρο.

Αν σας αρέσει η Ελλάδα και έχετε διάθεση να πρωτοτυπήσετε στην δεξίωση του γάμου σας τότε με αυτήν μας την πρόταση σίγουρα θα το πετύχετε επιλέγοντας κάποιο ξενοδοχείο, κτήμα ή κέντρο απ’ όπου να έχετε θέα προς κάποιον αρχαιολογικό χώρο. Η Ελλάδα βρίθει τέτοιων προτάσεων. Είτε από την παραλία είτε πάνω σε βουνό, στην επαρχεία, είτε ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, οι αρχαιολογικοί χώροι είναι παντού, διαλέξτε την περιοχή που επιθυμείτε για να γίνει ο γάμος σας και ρωτήστε τα αρχαιολογικής σημασίας μέρη της περιοχής. Σίγουρα θα βρείτε κάπου κοντά τον ιδανικό χώρο απ’ όπου θα έχετε θέα προς εκεί.

Εφόσον βρείτε τους χώρους που υπάρχουν κοντά στο αρχαιολογικό θέμα που σας ενδιαφέρει, επισκεφθείτε τους και ζητήστε να σας δείξουν τον χώρο όπου μπορεί να γίνει η δεξίωση, έτσι θα μπορέσετε να κρίνετε καλύτερα αν αυτός είναι ο ιδανικός χώρος απ’ όπου η θέα προς το αρχαιολογικής σημασίας αξιοθέατο θα σας ικανοποιεί. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσετε ανάμεσά τους τον ιδανικό χώρο που θα πληροί και τις προδιαγραφές για την δεξίωσή σας. Οι παροχές τους, σε σχέση με τις υπηρεσίες και την τιμή ανά άτομο, είναι το πρώτο θέμα που θα ρωτήσετε όπου και αν αποφασίσετε να κάνετε την δεξίωση του γάμου σας. Μην ξεχάσετε τους βασικούς κανόνες για το μενού που θα επιλέξετε. Να έχει ποικιλία για να αρέσει σε όλους, να έχει ίσως, κάποιο ντόπιο πιάτο και οι επιλογές να ταιριάζουν μεταξύ τους. Ζητήστε λοιπόν να σας πουν το μενού που προτείνουν εκείνοι για ανάλογες δεξιώσεις γάμου ή αν μπορούν να δημιουργήσουν αυτό που θέλετε εσείς. Αν δεν γνωρίζετε ήδη την κουζίνα του συγκεκριμένου χώρου τότε ρωτήστε τους για την ποιότητα και την προέλευση των υλικών που θα χρησιμοποιήσουν καθώς και των ποτών που θα σερβιριστούν. Επίσης πρέπει να μάθετε για την μουσική αν υπάρχει περιορισμός στην ώρα ή στην ένταση που θα πρέπει να ακούγεται λόγω του σημείου όπου βρίσκεται. Ακόμη αν έχετε αποφασίσει ότι θα χρησιμοποιήσετε βεγγαλικά βεβαιωθείτε ότι επιτρέπονται πριν τα αγοράσετε.

Εφόσον όλα είναι έτσι όπως τα θέλετε και σας ικανοποιούν, τότε θα πρέπει να ασχοληθείτε με το στήσιμο των τραπεζιών. Θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα τοποθετηθούν τα καθίσματα, ώστε να έχουν όμορφη θέα προς τον αρχαιολογικό χώρο όλοι οι καλεσμένοι σας. Οι ιδιοκτήτες του χώρου είναι αυτοί που μπορούν να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαρρύθμισης των τραπεζοκαθισμάτων, έτσι ώστε, όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι για να απολαύσουν αυτήν την όμορφη δεξίωση με την καταπληκτική θέα.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: www.ks-ktimata.gr

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο