Κτήματα γάμου στη θάλασσα

Κτήματα γάμου στη θάλασσα

Οι μελλόνυμφοι για τη δεξίωση του γάμου τους έχουν να πάρουν ορισμένες πολύ σημαντικές αποφάσεις. Θέλοντας να βοηθήσουμε λιγάκι μπορούμε να προτείνουμε σε όσους έχουν πολλούς καλεσμένους να επιλέξουν κάποιο από τα κτήματα γάμου προκειμένου να αποφύγουν και τον συνωστισμό που συνήθως επικρατεί στις αίθουσες δεξιώσεων.

Για τα ζευγάρια λοιπόν που επιθυμούν να ακολουθήσουν την πρότασή μας και να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους σε κτήμα γάμου, τότε έρχονται και οι επόμενες επιλογές, βουνό ή θάλασσα, μέσα ή έξω, καθώς και κάποιες άλλες επιλογές οι οποίες παρέχονται από το εκάστοτε κτήμα. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τα κτήματα δεξιώσεων που είναι παραθαλάσσια ή κοντά στη θάλασσα και θα σας παρουσιάσουμε τα θετικά στοιχεία αυτής της επιλογής.

Ενώ κάποιοι πιστεύουν πως η θάλασσα είναι φιλόξενη μόνο το καλοκαίρι θα τολμήσω να πω πως την αδικούν. Η ομορφιά της θάλασσας υπάρχει μέσα σε κάθε εποχή. Για να τη δείτε δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα σε παραθαλάσσια μέρη μέσα στο χειμώνα. Για εσάς που παντρεύεστε τον χειμώνα και θα προτιμήσετε το κτήμα της δεξίωσής σας να είναι κοντά στη θάλασσα θα σας παρότρυνα να προτιμήσετε κάποιο με όμορφη μεγάλη σάλα, μεγάλες τζαμαρίες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη υπέροχη χειμωνιάτικη θάλασσα αλλά να έχει και τζάκι. Οι αντιθέσεις αυτές θα την κάνουν ακόμη πιο γοητευτική και το αποτέλεσμα που θα μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας θα είναι μαγευτικό.

Για την επιλογή κτήματος στη θάλασσα σε γάμου και δεξίωση που γίνεται κατά τους θερινούς μήνες δεν έχω να πω και πολλά μιας και την αξία αυτής της επιλογής λίγο πολύ όλοι την γνωρίζουμε. Θα σας δείξω όμως και κάποιους λόγους ακόμη που θα ενισχύσουν την επιλογή αυτή έναντι κάποιας αίθουσας γάμου ή κάποιου άλλου ισότιμου κτήματος γάμου που δεν είναι στην θάλασσα. Τα κτήματα έναντι των αιθουσών έχουν την βασικότερη διαφορά όλων, παρέχουν τη δυνατότητα να γίνει σε υπαίθριο χώρο η δεξίωση γάμου. Αυτό βοηθά πάρα πολύ στην αποφυγή του συνωστισμού. Επιπλέον τα παραθαλάσσια κτήματα, έναντι άλλων μη παραθαλάσσιων, παρέχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν οι καλεσμένοι σε αίθουσα και παραλία, οπότε θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος διαμοιρασμός και όλοι θα είναι μαζί αλλά και σε ικανοποιητικά μεγάλες αποστάσεις.

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο