Καλεσμένη σε γάμο

Καλεσμένη σε γάμο

Κατάλληλη εμφάνιση για γάμο

Για μια γυναίκα η ''υπόθεση γάμος'' είναι δύσκολη ακόμη και αν είναι απλά καλεσμένη σε αυτόν. Ανάλογα με τη σχέση που έχει με το ζευγάρι η εμφάνισή της θα πρέπει να είναι κατάλληλη με βάση την ώρα που θα τελεστεί το μυστήριο, το μέρος που γίνει η τελετή, αν και που θα γίνει η δεξίωση και φυσικά το ποσό που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει για αυτόν τον σκοπό.

Μια γυναίκα, η οποία καλείται να διαλέξει ένα σύνολο προκειμένου να πάει στον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού, μπορεί να προτιμήσει ένα απλό ταγέρ ή ένα κομψό ντε πιες, ακόμη και ένα απλό φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται και γίνεται εντυπωσιακό, οι επιλογές αυτές είναι ασφαλείς και μπορούν να φορεθούν και σε άλλες περιστάσεις πέραν του γάμο. Η απλότητα των επιλογών αυτών εξαρτάται από την σχέση που έχει με το ζευγάρι.

Για τους κοντινούς συγγενείς και την κουμπάρα τότε οι προτάσεις είναι λίγο διαφορετικές, μιας και η θέση τους το καλεί. Για την μητέρα, την πεθερά, την κουμπάρα και τις αδελφές καλό θα είναι να ακολουθήσουν την νύφη στην επιλογή του νυφικού μιας και σε εκείνα τα καταστήματα και τους οίκους θα βρουν και εκείνες το κατάλληλο βραδινό φόρεμα ή ντε πιες αν προτιμούν, ανάλογα με τον σωματότυπό τους αλλά και το προσωπικό τους στιλ. Θα πρέπει να μην ξεχνάνε πως αυτά που θα επιλέξουν θα πρέπει να είναι άνετα διότι τόσο στην τελετή όσο και στην φωτογράφιση θα έχουν και εκείνες ενεργό ρόλο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάνε και την δεξίωση όπου εκεί η πίστα θα τις περιμένει για τους καθιερωμένους χορούς, και όχι μόνο.

Η τέλεια εμφάνιση μπορεί να ολοκληρωθεί με μια τσάντα, ανάλογη με το σύνολο αν είναι πρωινό ή βραδινό, χαμηλά ή ψηλά παπούτσια, ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει η κάθε γυναίκα αλλά και με αξεσουάρ τα οποία θα εξαρτηθούν από την ώρα της τελετής καθώς και την εποχή που θα λάβει χώρα. Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα και φυσικά ανάλογα των προηγούμενων επιλογών, καλό θα είναι να μην είναι υπερβολικά γιατί μην ξεχνάμε ότι τα βλέμματα πρέπει να τα τραβά το ζευγάρι με την λάμψη του.

Μια είναι η βασικότερη και σπουδαιότερη λεπτομέρεια όλων, το χρώμα του συνόλου να μην είναι ίδιο ή στους ίδιους τόνους με το νυφικό!!!

Συντάκτης: Ελένη Μπάιλα
Φωτογραφία: wedding-lady.com/

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο