Κτήματα γάμου στην Πάρνηθα

Κτήματα γάμου στην Πάρνηθα

Τόσο στους πρόποδες της Πάρνηθας όσο και πιο ψηλά, υπάρχουν υπέροχα κτήματα κατάλληλα για την δεξίωση του γάμου σας. Η τοποθεσία είναι μαγευτική, το τοπίο καταπράσινο, η πρόσβαση εύκολη, όλα συνηγορούν υπέρ μιας απόλυτα ικανοποιητικής διοργάνωσης της γαμήλιας γιορτής σας.

Τα κτήματα μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλά άτομα λόγω άφθονου χώρου, ενώ διαθέτουν και πολυτελείς αίθουσες όπου μπορεί να συνεχιστεί η δεξίωσή σας σε περίπτωση ξαφνικής βροχής. Επίσης, διαθέτουν τριφασική γεννήτρια για την κάλυψη του χώρου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενώ κάποια έχουν και εφεδρικό δίκτυο υδροδότησης WC σε περίπτωση διακοπής νερού.
Το parking είναι άνετο, σε χώρο φυλασσόμενο.
Ιδιαίτερο πλεονέκτημα -για όποιο κτήμα υπάρχει η σχετική πρόβλεψη- είναι η εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ (ειδικές ράμπες, ιδιαίτερα διαμορφωμένα WC)

Πολλά κτήματα έχουν πισίνα, συνδυάζοντας το πράσινο του βουνού με το υδάτινο στοιχείο, περιμετρικά της οποίας μπορείτε να ζητήσετε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα ή μπουφέδες ή μπαρ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Όλα τα κτήματα γάμου στην Πάρνηθα είναι πολύ φροντισμένα, με καταπληκτικό γκαζόν, παρτέρια και περιποιημένα κιόσκια, με επιμελημένο και επαρκέστατο φωτισμό, ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως π.χ. λίμνες με καταρράκτες και πέτρινα γεφυράκια, μοντέρνα και άνετη πίστα χορού, ενώ πολλά διαθέτουν και γραφικό εκκλησάκι για να τελέσετε εκεί το Μυστήριο.
Υφάσματα, τραπεζομάντιλα και σερβίτσια είναι εκλεκτά, η διακόσμηση υψηλών προδιαγραφών, το service άψογο.
Για το μενού θα συνομιλήσετε με τον chef της κουζίνας του κτήματος ή τον υπεύθυνο του catering, με το οποίο συνεργάζεται η επιχείρηση.

Ανάλογα με την εποχή, την ημέρα αλλά και την ζήτηση γίνονται προσφορές, τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε, όπως και τις τυχόν extra παροχές (Videoκάλυψη της δεξίωσής σας, DJ , επιπλέον διακοσμητικές πινελιές ή special εφέ).
Επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για οποιαδήποτε διευκρίνηση, δείτε τον χώρο από κοντά, συζητήστε για τις λεπτομέρειες και εξασφαλιστείτε γραπτώς με λεπτομερές συμβόλαιο.

Να έχετε μιαν αξέχαστη γαμήλια γιορτή!

Επιμέλεια κειμένου: Αγγέλα Παναγιωτίδη
Φωτογραφία: Aqua Dream

Δεξίωση

Νύφη

Γαμπρός

Νυφικά

Φωτογράφηση

Ανθοστολισμοί

Μπομπονιέρες

Προσκλητήρια

Στέφανα

Κοσμήματα

Οργάνωση Γάμου

Γαμήλια Ταξίδια

Περισσότερα για το γάμο